'Umutsuz Ev Kadınları' Dalya Yapıyor!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
Medyapım'ın yapımcılığını üstlendiği, FOX'ta haftada iki gün ekranlara gelen, Dünyada ilgiyle izlenen 'Desperate Housewives' dizisinin yerli uyarlaması olan 'Umutsuz Ev Kadınları' dalya yapıyor!

Geçtiğimiz sezon Kanal D'den FOX'a transfer olan dizinin baş rollerinde Songül Öden, Bennu Yıldırımlar, Ceyda Düvenci, Deniz Uğur ve Özge Özder yer alıyor.

Umutsuz Ev Kadınları 100. bölümüyle Perşembe akşamı 22.15'de FOX'ta!

Yarın ekranlara gelecek olan 99. bölüm fragmanı:

YAFp9viKYROsV3rsPYe8a65S.jpg

Çok sevdiğim bir dizidir. Hiç bitmesini istemiyorum bu dizinin de. :)

bütün yapımlar birgün bitecektir:A
aynen:)
her canlı ölümü tadacaktır :)

yalnız haluk diziyimi seviyor dizinin yayınlandığı kanalı mı seviyor orası bellü deel:)

Dizi orjinaline göre 5.sezonunda. Daha 5 sezonu var dizinin bitmesine. O yüzden daha var çok aslında. :)

@destere Öncelikli olarak tabii ki FOX'u seviyorum. Sonra FOX'taki tüm yapımları seviyorum ve izliyorum da. Anladın mı? :)

anladım anladım yani öncelik fox diyorsun!

Dizi orjinaline göre 5.sezonunda. Daha 5 sezonu var dizinin bitmesine. O yüzden daha var çok aslında. :)

@destere Öncelikli olarak tabii ki FOX'u seviyorum. Sonra FOX'taki tüm yapımları seviyorum ve izliyorum da. Anladın mı? :)

anladım

yani öncelik fox diyorsun fox da yayınlanan her diziyi sevdiğine göre dizinin hangisi olduğuda o kadar önemli değil bu biter fox bir dizi daha bulur nasıl olsa:)

ilginçtir benim yorumlar yer değiştiriyor haluktan sonra yazdığım mesaj halukun mesajı delip yukarı çıkmış:)

hayır şu anki reytinglerle pek devam ediceğini sanmıyorum 😉 tek güne iner eğer yine böyle devam etse biter çünkü zar zor ilk 20`ye giriyor