Umut Mevsimi Geliyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Umut Mevsimi - Kiraz Mevsimi

Hep @sokak sanati'nın oyunları bunlar.

Dizide ben de rol aldığıma göre bekliyorum merakla.

Ben yarışma olacak zannettim ama dizi olacakmış
ismide kiraz mevsimini anımsattı
Ins kiraz mevsimi gibi buda reyting rekoru kırar

Aslında sadece adı benziyor, yoksa onun gibi değil. Daha çok romantik-komedi türünde. Teşekkürler.
Kiraz Mevsimi de romantik-komedi değil miydi izleyenlerinden öyle duyuyoruz.

İsmini bende beğenmedim.

Şöyle Kara'lı bişey olsa daha ilgi çekerdi.

Olmadı, değiştiririz sonra.

Şimdiden yorum ve beğenilerini beklerim.
Dizinin bahtı açık olsun, başarılar dilerim.

Ben her konuya yorum yapamıyorum. Seninkine yorum yapsam diğer arkadaşlar güceniyor. Herkesinkini okumaya da benim vaktim yok.

Dizinin bahtı açık olsun, başarılar dilerim.

Ben her konuya yorum yapamıyorum. Seninkine yorum yapsam diğer arkadaşlar güceniyor. Herkesinkini okumaya da benim vaktim yok.
Teşekkürler. Ben her bölüme etiketlerim seni, sen de zamanın olunca bakarsın. Hem senin de rolün var görüldüğü gibi.

Benim rolümü düzgün yaz bozuşmayalım. Normalde böyle senaryolarda yer almam bilesin.
Sen hikaye gereği Çiğdem'in sevgi dolu ve merhametli babası olacaksın. Bu rol için aklıma sen geldiğin için ben de seni yazdım. Umarım beğenirsin rolü.

Sen hikaye gereği Çiğdem'in sevgi dolu ve merhametli babası olacaksın. Bu rol için aklıma sen geldiğin için ben de seni yazdım. Umarım beğenirsin rolü.
Amcalıktan, dayılıktan babalığa mı terfi ettik. Tamam, ne yazarsan yaz çokta önemli değil.

Bana sadece bu konudan ileti gönderirsen sevinirim. Diğer arkadaşlara ayıp olmasın.

Amcalıktan, dayılıktan babalığa mı terfi ettik. Tamam, ne yazarsan yaz çokta önemli değil.

Bana sadece bu konudan ileti gönderirsen sevinirim. Diğer arkadaşlara ayıp olmasın.
Tamam, seni kırmamaya çalışacağım rolü yazarken.

Şu forumda hiçbir projede yokum hiç teklif bile gelmiyor ama yine de başarılar.