Umut Mevsimi - Kiraz Mevsimi
Hep @sokak sanati'nın oyunları bunlar.
Dizide ben de rol aldığıma göre bekliyorum merakla.
Dizide ben de rol aldığıma göre bekliyorum merakla.
Aslında sadece adı benziyor, yoksa onun gibi değil. Daha çok romantik-komedi türünde. Teşekkürler.Umut Mevsimi - Kiraz Mevsimi
Dizide ben de rol aldığıma göre bekliyorum merakla.![]()
Siz takip ederseniz neden olmasın? Teşekkürler.Ben yarışma olacak zannettim ama dizi olacakmışismide kiraz mevsimini anımsattı
Ins kiraz mevsimi gibi buda reyting rekoru kırar![]()
Kiraz Mevsimi de romantik-komedi değil miydi izleyenlerinden öyle duyuyoruz.Aslında sadece adı benziyor, yoksa onun gibi değil. Daha çok romantik-komedi türünde. Teşekkürler.![]()
Evet öyleKiraz Mevsimi de romantik-komedi değil miydi izleyenlerinden öyle duyuyoruz.![]()
Mevsimli dizileri pek sevmiyorum.Evet öyle![]()
Her neyse işte.Kiraz Mevsimi de romantik-komedi değil miydi izleyenlerinden öyle duyuyoruz.![]()
Dizinin ismini sevmedim, ilk bölümünü beğenmezsem devam etmem.Her neyse işte.![]()
İyi olması için çok uğraşıyorum.Dizinin ismini sevmedim, ilk bölümünü beğenmezsem devam etmem.![]()
![]()
Kolay gelsin, şaka yapıyorum ben de zaten takip etmeye çalışacağım.İyi olması için çok uğraşıyorum.![]()
Olmadı, değiştiririz sonra.İsmini bende beğenmedim.
Şöyla Kara'lı bişey olsa daha ilgi çekerdi.![]()
Dizinin bahtı açık olsun, başarılar dilerim.Olmadı, değiştiririz sonra.
Şimdiden yorum ve beğenilerini beklerim.![]()
Teşekkürler. Ben her bölüme etiketlerim seni, sen de zamanın olunca bakarsın. Hem senin de rolün var görüldüğü gibi.Dizinin bahtı açık olsun, başarılar dilerim.
Ben her konuya yorum yapamıyorum. Seninkine yorum yapsam diğer arkadaşlar güceniyor. Herkesinkini okumaya da benim vaktim yok.![]()
Benim rolümü düzgün yaz bozuşmayalım. Normalde böyle senaryolarda yer almam bilesin.Teşekkürler. Ben her bölüme etiketlerim seni, sen de zamanın olunca bakarsın. Hem senin de rolün var görüldüğü gibi.![]()
Sen hikaye gereği Çiğdem'in sevgi dolu ve merhametli babası olacaksın. Bu rol için aklıma sen geldiğin için ben de seni yazdım. Umarım beğenirsin rolü.Benim rolümü düzgün yaz bozuşmayalım. Normalde böyle senaryolarda yer almam bilesin.![]()
Amcalıktan, dayılıktan babalığa mı terfi ettik. Tamam, ne yazarsan yaz çokta önemli değil.Sen hikaye gereği Çiğdem'in sevgi dolu ve merhametli babası olacaksın. Bu rol için aklıma sen geldiğin için ben de seni yazdım. Umarım beğenirsin rolü.![]()
Tamam, seni kırmamaya çalışacağım rolü yazarken.Amcalıktan, dayılıktan babalığa mı terfi ettik. Tamam, ne yazarsan yaz çokta önemli değil.
Bana sadece bu konudan ileti gönderirsen sevinirim. Diğer arkadaşlara ayıp olmasın.![]()