Umut Kurt 'Ulan İstanbul'a Konuk Oluyor!

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
thumbnail_1410532781.jpg

Kanal D'nin sevilen dizisi Ulan İstanbul'un bu hafta yayınlanacak olan 13.bölümüne Umut Kurt konuk oluyor!

Başrollerinde Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Erkan Kolçak Köstendil, Salih Bademci ve Kaan Yıldırım'ın yer aldığı D Productions imzalı sevilen dizi Ulan İstanbul'un 13.bölümüne, şu sıralar Beni Böyle Sev dizisinde rol alan başarılı oyuncu Umut Kurt konuk olacak.

Ulan İstanbul, yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'da Kanal D'de.

Umut Kurt'un yer aldığı fragman:
http://video.kanald.com.tr/Ulanistanbul/13Bolum-Fragmani-Web-Ozel/25873#.VBL7xrF59pk.twitter

Süper konuk. :Z Fragmanı da çok beğendim sesi güzeldir zaten Umut Kurt'un. Ama rakip diziye konuk olması da ilginçmiş tabii. :F

Başarılı bir oyuncu, gelecek bölüme renk katacaktır. Sesi de çok iyi maşallah. Ama denildiği gibi BBS'nin rakibi olan bir diziye konuk olması ilginç olmuş... :)

Son düzenleme:
ayoll bu dizi yaz aylarından yeterince faydalandı bence bu haftadan itibaren ilk 2 göremicektir bence karadayı ve reyaksiyon dizileri ilk 2 sırayı alıcaktır ikiside takip edip ediceğim diziler hangisi zirvede olursa sevinicem:Z:Z:Z

Dizi için tehlike canlari çalıyor demek))) umut kurt var reyting yok

İdare eder bir isim. Ama Ulan istanbul adamı çok iyi kullanır orasıda başka tabi.:D

ayoll bu dizi yaz aylarından yeterince faydalandı bence bu haftadan itibaren ilk 2 göremicektir bence karadayı ve reyaksiyon dizileri ilk 2 sırayı alıcaktır ikiside takip edip ediceğim diziler hangisi zirvede olursa sevinicem:Z:Z:Z
bence ab de zirvede olur..Karadayi gecen sezon sonu ab grupunda dustu

bu pazartesi reytingleri merak ediyorum..reaksiyonda zirvede olabilir ama zirvede cok fazla kalmaz)

bence ab de zirvede olur..Karadayi gecen sezon sonu ab grupunda dustu

bu pazartesi reytingleri merak ediyorum..reaksiyonda zirvede olabilir ama zirvede cok fazla kalmaz)
ahhh çok kızıyorum star tvye güzel köylü 6 reyting ortalaması olan bir dizi pazartesi günüde bu reytingi alırdı bence 5-6 ortalamayla fark eden birşey olmazdı ama reyaksiyon için aynı şeyi söyleyemiyorum çarşamba 9-10 reyting alabilicek bir diziydi ama pazartesi bu reytinglere ulaşmak çok zor karadayı bu yıl çok iddalı star kendi eliyle reyaksiyonun önünü kesti resmen:ppp::ppp::ppp::ppp:

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy