NOW Umuda Kelepçe Vurulmaz - Dizi Yorumları

Yılın en orijinal dizisi olacak. Islah evi çocukları hiç işlenmedi. Diziye büyük şans diliyorum ve son 10 dakika.:D

Efsane gidiyor dizinin konuya girişi çok heyecanlı.:Z
Annesi ihbar etti çocuk arabaya çarptı anası yaktı çocuğu.😱
Ölen çocuk kızın hoşlandığı çocuğun kardeşi. Curcuna büyük.:(

@denizz19 bizim Gültepede ki çocuk süper oynuyor. Şu Olgun Toker'in kardeşi babası hoca olan.:D @Aserat

Allah bunlarda kaza yaptı.😱

Efsane gidiyor dizinin konuya girişi çok heyecanlı.:Z
Annesi ihbar etti çocuk arabaya çarptı anası yaktı çocuğu.😱
Ölen çocuk kızın hoşlandığı çocuğun kardeşi. Curcuna büyük.:(

@denizz19 bizim Gültepede ki çocuk süper oynuyor. Şu Olgun Toker'in kardeşi babası hoca olan.:D @Aserat

Allah bunlarda kaza yaptı.😱
Vatanım Sensini izliyorum yalnız :A

BAYILDIM! Yani iki buçuk saatte bir boş sahne bile yoktu.Toplumsal sorunları böylesine çok iyi işleyecek gibi.Bana biraz da olsa Not Defteri'ni hatırlattı.

Minnet Eylemem çalmaları da ayrı bir etkiledi :bhr:

Ve dizinin konusu hemen tükenecek cinsten değil.Fırat kardeşinin katilini öğrenecek filan asıl olaylar o zaman başlayacak :bhr: . Ayrıca Benim Adım Gültepe'deki ve Karagül'deki çocuk çok iyi oynadı.Neyse kısacası bayıldım,bayıldım.

@Billy Kane sen kesinlikle izlemelisin,seveceğine adım gibi eminim.

Bi izleyeceğim diyeceğim de babam maç izliyor. :A
Birazdan Vatanım Sensin tekrarı başlayacak onu izlemeye çalış. :A

BAYILDIM! Yani iki buçuk saatte bir boş sahne bile yoktu.Toplumsal sorunları böylesine çok iyi işleyecek gibi.Bana biraz da olsa Not Defteri'ni hatırlattı.

Ve dizinin konusu hemen tükenecek cinsten değil.Fırat kardeşinin katilini öğrenecek filan asıl olaylar o zaman başlayacak :bhr: . Ayrıca Benim Adım Gültepe'deki ve Karagül'deki çocuk çok iyi oynadı.Neyse kısacası bayıldım,bayıldım.

Bayıldın ama birkaç bölüm sonra bırakacaksın. :A

Oyy benim canımda izlemiş bu diziyi Yeter dizisine bakacaktım aslında bu diziyide
düşünüyorum atv çekmeyince odamdaki tv de bu diziyi açtım çok beğendim çok
etkilendim İnci karakterine bayıldım tek kelime ile süper bir karakter olmuş Ceren
ve Fıratı çok sevdim Mert Yazıcıoğlu süperdi bee bayıldım ona tek sevmediğim karakter
Onur du böyle bir psikopat çocıuk olamaz milletvekili oğluyum diye kendini birşey
sanan piskopatın önde gideni resmen İnci hocaya aferim Fıratı savunduğu için okula
döndürdüğü için 😉

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato