ve deniz marulu kırgınlar 2016 için kırgınlar 2015 i satarBu dizi aniden açılabilir görün bakın
ve deniz marulu kırgınlar 2016 için kırgınlar 2015 i satarBu dizi aniden açılabilir görün bakın
sus bakayım @vadikızı teyzen bile kaç yaşında 5 hafta oy kullandı şimdi kullanmıyor ama olsun
Üff kes be alakasız konuşup durma .ssve deniz marulu kırgınlar 2016 için kırgınlar 2015 i satar
yalan mıÜff kes be alakasız konuşup durma .ss
Sanki aynı gün yayınlanıyorlar hem ben Vatanım Sensini izliyorumyalan mısen sinirlendiğine göre kesin doğru yoldayım bir de o yılan dilini çıkardın mı tamamdır
bunu da netten izlersin içindeki totali tutamazsın senSanki aynı gün yayınlanıyorlar hem ben Vatanım Sensini izliyorum
böyle yaparak düşmanlarını mutlu ediyorsun ablahayırrr kullanmıcam boşuna ısrar etme bana emree susss
Gerekmezbunu da netten izlersin içindeki totali tutamazsın sen
böyle yaparak düşmanlarını mutlu ediyorsun abla
bunu da netten izlersin içindeki totali tutamazsın sen
ben canımı sıkıp mutsuz olacağıma onlar mutlu olsun boşver
GerekmezKalbimdeki Deniz de güzel Anne de güzel
bunu da netten izlersin içindeki totali tutamazsın sen
Anneanne diyeyim istersen
Bu nasıl dizi bende tutuklanmak istiyorum sjdndjd@denizz19 başladı ıslah evi sahneleri.
Bu nasıl dizi bende tutuklanmak istiyorum sjdndjd
Liseye yeniden başlarım nop ne güzel heyecanlı güzel kızlar dolu hoş bir okulda okuyolar
Ay layk it ne güzel yaşam
Bulunur ama dizideki gibi heyecanlı bi ilişki olmaz büyük iht
Evet @Çiğdem- kılıklı bi kız tutarım kızla bni ayırmaya çalışır,bi tanede bad boyo heyecanı yaratırsın sen eminimm senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?