Hoşbulduk teşekkür ederim Zamanında çok savaştık burada, yeni bir cephe açmaya gerek yok@Mylasa hoşgeldin, eskiler forumda bu ara tekrardan çoğaldı doğrusu. Bu iyi bir gelişme.
Geniş Aile'yi severdim ama Leyla ile Mecnun'dan iyi diyenler vardı. Sen de öyle dersen aman diyim savaşırız burda.
O zaman sen de rakip takımdansın. Neyse dediğin gibi olsun, zamanında @Arslan Bey le de savaşmış olabilirsin. O gerekenleri söylemiştir zaten.Hoşbulduk teşekkür ederim Zamanında çok savaştık burada, yeni bir cephe açmaya gerek yok
Olabilir ama hatırlamıyorumO zaman sen de rakip takımdansın. Neyse dediğin gibi olsun, zamanında @Arslan Bey le de savaşmış olabilirsin. O gerekenleri söylemiştir zaten.
Sherlock seven biri olduğun için problem yok, sanat yönün ağır basıyor belli. Dizi sinemaya ilgin varsa ki var gibi duruyor zaten kötü anlaşmayız.Olabilir ama hatırlamıyorum
Yeni bitirdim sayılır Sherlock’u Şu an yeni sezonunu beklediğim yabancı diziler var türk dizisi izlemiyorum bu aralar. Sinemaya da baya giderim evde de izlerimSherlock seven biri olduğun için problem yok, sanat yönün ağır basıyor belli. Dizi sinemaya ilgin varsa ki var gibi duruyor zaten kötü anlaşmayız.
Leyla ile Mecnun fırtınası, 2012'de özellikle artmaya başladı. O ara zaten Geniş Aile bitmek üzereydi. Öncesi Geniş Aile.O zaman sen de rakip takımdansın. Neyse dediğin gibi olsun, zamanında @Arslan Bey le de savaşmış olabilirsin. O gerekenleri söylemiştir zaten.
Hoşbulduk teşekkür ederim Eskiler emekli olmuş bazıları ortada yok mesele cevaa bizim gibi Geniş Aile hayranıydıKendisini hatırlıyorum. Bir zamanlar forumda Geniş Aile fırtınası esip geçerken, kendisi de o fırtınada yer alan isimlerdendi, ki ben de onlardan biriydim. Bülent Çolak'ın dedektif fotoğrafını avatar olarak kullanıyordu hatta, pipolu. Bir zamanlar ne yorumlardık Geniş Aile'yi. Gözümde canlandı koskoca mazi.
Eskileri görmek ne kadar güzel, hele de eskilere özlem çekerken. Hoşgeldin.
Aynen, kullanıcı adından da anlaşıldığı gibi. Piyasada uzun zamandır yok. Bir gitti, gelmedi. Efsane muhabbet dönerdi yalnız Geniş Aile konularında.Hoşbulduk teşekkür ederim Eskiler emekli olmuş bazıları ortada yok mesele cevaa bizim gibi Geniş Aile hayranıydı
Ben baya savaşa kaptırırdım kendimiAynen, kullanıcı adından da anlaşıldığı gibi. Piyasada uzun zamandır yok. Bir gitti, gelmedi. Efsane muhabbet dönerdi yalnız Geniş Aile konularında.
@dizi kolik ile geçmiş üzerine konuşurken eskilerin gelmesi de çok iyi oldu. Darısı diğer üyelerin başına.
Eğitim savaşına kapılmışsındır elbet, ben de kapıldım. Belirli aralıklarla girdim, bazen hiç girmediğim oldu.Ben baya savaşa kaptırırdım kendimi
Birleştirdiğimden beri giriş yapmadı adam, korkuyla bekliyorum.Üyeliklerin birleşti, şimdi daha iyi oldu. Eskilerin bıraktığı izlerle burada olacaksın. Eskiden de vardın ve yazdığın mesajlar da var. En önemlisi de, Geniş Aile mesajların hâlâ duruyor olacak @Mylasa.
Yeni şifresi mi aktif, yoksa eskisi mi? Ki büyük ihtimalle eskisi. Unutmuş olma ihtimali varsa?Birleştirdiğimden beri giriş yapmadı adam, korkuyla bekliyorum.