ultrAslan'dan müthiş derbi şov geliyor

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
18 Kasım 2011
Mesajlar
69,374
Reaksiyon puanı
51,208
Puanı
1,059
Spor Toto Süper Lig'de Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan derbi maça artık sayılı günler kaldı. Her geçen saat müthiş derbinin tansiyonunu biraz daha arttırırken; Kadıköy'e gidemeyecek olan Galatasaray taraftarı muhteşem bir organizasyona hazırlanıyor.
[h=4]MÜTHİŞ UĞURLAMA[/h] Beşiktaş maçında hazırladıkları koreografi ile sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da büyük ses getiren sarı-kırmızılı taraftarlar, 17 Mart Cumartesi günü Florya Metin Oktay Tesisleri'nden son yıllarda benzeri görülmemiş bir uğurlama töreninin altına imza atmaya hazırlanıyor.
[h=4]FLORYA'DA EŞİ GÖRÜLMEMİŞ ŞOV[/h] 17 Mart Cumartesi günü sabahın ilk saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplanacak olan sarı-kırmızılı taraftarlar, teknik heyet ve futbolculara moral vermek için takım otobüsünün hareket saatine kadar tesislerde bekleyecek. Takıma moral vermek ve destek olmak adına çeşitli gösteriler hazırlayan sarı-kırmızılı taraftarlar, çeşitli tezahüratlar ve pankart şovlarla bir kez daha Türkiye'nin gündemine oturmayı planlıyor.
Galatasaray'ın en büyük taraftar grubu olan ultrAslan, konu hakkında resmi internet sitesinden bir açıklama yayınlayarak sarı-kırmızılı taraftarları Florya Metin Oktay Tesisleri'ne devam edecek. 17 Mart Cumartesi günü Florya Metin Oktay Tesisleri'nden mahşer yerini andıran bir kalabalık toplamayı planlayan ultrAslan, organizasyonun detayları hakkında da kısa bir süre içerisinde bilgi verecek.
 

*Dream*

Favori Üye
Katılım
8 Ocak 2012
Mesajlar
9,820
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Konum
istanbul
Bakalım yenilgi sonrasıda böyle görkemli bir karşılama yapacaklar mı :D