Ulan İstanbul'da İffet Sahnesi

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,446
Puanı
1,060
Başrollerinde Uğur Polat,Şebnem Bozoklu ve Erkan Kolçak Köstendil'in yer aldığı Ulan İstanbul'un dün akşam yayınlanan 25.bölümüne ''iffet'' sahnesi damga vurdu.

Dizinin sevilen isimleri Maşuka ve Şehriban kendilerine asılan adamı arabanın camına sıkıştırıp bir güzel patakladı.Sahne sosyal medyada büyük ilgi gördü:
TurgutKorkut ‏@trgttkrkt 14 sa.14 saat önce
#ulanistanbul da iffet yaptılar ya la büyüksün #müjdear bu repliği kazandırdın ve hala gündemde

Başak Kara ‏@basakkkkara 16 sa.16 saat önce
"Al sana #İffet al sana!" diye diye Maşuka ile Şehriban'ın tacizciyi alt etmesi #efsane hareketti!
1f44f.png
#Ulanİstanbul
TVJunkie ‏@tvjunkie11 17 sa.17 saat önce
Maşuka'yla Şehriban'dan "al sana iffet!"sahnesi şahaneydi ahahjsjssjajxl
1f602.png
1f602.png
1f602.png
#ulanistanbul #medyumyaren

Eylem Yıldırım ‏@yldrm_eylm 17 sa.17 saat önce
Maşukayla,Şehriban'ın eline düşende iffet kalmaz :):):):):) #ulanistanbul

selen aksoy ‏@sln_aksy 17 sa.17 saat önce
Al sana iffet ha ha harikaydi #ulanistanbul @ZeynepKankonde
http://www.kanald.com.tr/ulan-istanbul/ozel-klipler/masuka-ve-sehribandan-ahlak-dersi
fghghg.png

@destere @Forumdash @Çiğdem- @mrt-06 @gizem ak @Nisa @aserat54 @KayıpSehir @Bully @sokak sanati @denizz19 @Harunnn60

Son düzenleme:
Keşke bir de linkini (varsa) paylaşsaydın @xemrexxx... :)

Ayrıca gerçekten de çok iyi bir sahneydi. Şehriban ve Maşuka, yine Şehriban ve Maşuka'lığını gösterdi... :)

Bu ikiliye bulaşılır mı hiç belasını bulmuş :F

ben bu sahneyi daha görmeden @xemrexxx anlatmasıyla bile yanı fenlık geçiriyordum nerdeyse elim ayağım titredi yanı :F:F:F
bugün videosunuda izledim sabah yine gülmekten öldüm yanı tüm kadınlrın sevgisini kazanmıs bu dizi bence :kiki::kiki::kiki:
ama şuan istesemde gülemiyorum dün akşamdan beridir okdar güldüm yanı şuan gülsem çatlama riskim var :F:F:F

ben bu sahneyi daha görmeden @xemrexxx anlatmasıyla bile yanı fenlık geçiriyordum nerdeyse elim ayağım titredi yanı :F:F:F
bugün videosunuda izledim sabah yine gülmekten öldüm yanı tüm kadınlrın sevgisini kazanmıs bu dizi bence :kiki::kiki::kiki:
ama şuan istesemde gülemiyorum dün akşamdan beridir okdar güldüm yanı şuan gülsem çatlama riskim var :F:F:F
gül gül çatla da kurtulalım :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,591
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy