Ulan İstanbul'da İffet Sahnesi

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,440
Puanı
1,060
Başrollerinde Uğur Polat,Şebnem Bozoklu ve Erkan Kolçak Köstendil'in yer aldığı Ulan İstanbul'un dün akşam yayınlanan 25.bölümüne ''iffet'' sahnesi damga vurdu.

Dizinin sevilen isimleri Maşuka ve Şehriban kendilerine asılan adamı arabanın camına sıkıştırıp bir güzel patakladı.Sahne sosyal medyada büyük ilgi gördü:
http://www.kanald.com.tr/ulan-istanbul/ozel-klipler/masuka-ve-sehribandan-ahlak-dersi

@destere @Forumdash @Çiğdem- @mrt-06 @gizem ak @Nisa @aserat54 @KayıpSehir @Bully @sokak sanati @denizz19 @Harunnn60

Son düzenleme:
Keşke bir de linkini (varsa) paylaşsaydın @xemrexxx...

Ayrıca gerçekten de çok iyi bir sahneydi. Şehriban ve Maşuka, yine Şehriban ve Maşuka'lığını gösterdi...

Bu ikiliye bulaşılır mı hiç belasını bulmuş

ben bu sahneyi daha görmeden @xemrexxx anlatmasıyla bile yanı fenlık geçiriyordum nerdeyse elim ayağım titredi yanı

bugün videosunuda izledim sabah yine gülmekten öldüm yanı tüm kadınlrın sevgisini kazanmıs bu dizi bence

ama şuan istesemde gülemiyorum dün akşamdan beridir okdar güldüm yanı şuan gülsem çatlama riskim var

gül gül çatla da kurtulalım

Bence de hiç olmadık isimlere takılmışlar.

Maşuka.

Ulan İstanbul'un düşmesini istemem ama toparlanması zor gibi sanırım iddialı bir düet lazım.
Mesela Sıla ile düet yapsınlar ben hemen izlerim o bölümü.
irem derici daha iyidir sonuçta karlos-yaren düetinden fazla dinlenen bir o var