Nanik sana.ne alakası var misal aramızda kalsın misal galip derviş 1 szon mu sürdüler.ss
@Yiğitt kanal d ne ihanet![]()
Benim böyle birisi olmadığımı gayet iyi biliyorsun yine bir yerlerinden yazma sinirimi zıplatma.demek ki gerçek kanal fanları halukla @mrt-06 imiş her durumda kanallarını savundular![]()
yalan mı reyting yerine sinek avlarken şov bir sen savuniyidin bir semreBenim böyle birisi olmadığımı gayet iyi biliyorsun yine bir yerlerinden yazma sinirimi zıplatma.![]()
kalite resitali başladı [HASHTAG]#karlos[/HASHTAG] un şarkısıyla @Çiğdem- @Nisa @aserat54 @Harunnn60 @Bully @Yiğitt @yatutarsa @mrt-06 @KayıpSehir @*YıldırıM*
ağlama [HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] 'im![]()
![]()
senin oyunun bunlar şike yapıyon .ssne kali,tesi ya dizi tottoş oldu ab de 2 almış totalde 3
![]()
Keriman Sultan acımıyor ab de 6 katı totalde 4 katı almışsenin oyunun bunlar şike yapıyon .ss
maşukanın annesi de gelexekmiş diyiler o zaman süper olurBen dün izlemiştim, bu bölümde de çok eğleneceğiz.![]()
İnşallah, ama dizinin reytingleri çok kötü gidiyor maalesef.maşukanın annesi de gelexekmiş diyiler o zaman süper olur![]()
emre kınay da dahil oldu bilemiyorum bitecek olsa transfer yaparlar mıydı ama irfan şahin buİnşallah, ama dizinin reytingleri çok kötü gidiyor maalesef.![]()
İç Yapımlar olduğu için transfer olma ihtimali yok. Ki D Yapım'ın da Şubat'ta kapanacağı söyleniyor. Dizinin şimdilik tek avantajı, Beş Kardeş'in oraya konulma ihtimalinin olmaması. Yoksa Kanal D şimdiye kadar çoktan harcamıştı bile.emre kınay da dahil oldu bilemiyorum bitecek olsa transfer yaparlar mıydı ama irfan şahin bu![]()
kayıp şehir transfer oliyidi iç yapım olduğu halde ama show cimrilik yapmıştıİç Yapımlar olduğu için transfer olma ihtimali yok. Ki D Yapım'ın da Şubat'ta kapanacağı söyleniyor. Dizinin şimdilik tek avantajı, Beş Kardeş'in oraya konulma ihtimalinin olmaması. Yoksa Kanal D şimdiye kadar çoktan harcamıştı bile.![]()
Asıl sorun Show'da değil, Kanal D'deydi. Sırf kanal almasın diye bilerek gereğinden yüksek fiyat vermişti. Yoksa Show'un da almaya niyeti vardı. Hem transfer iddiaları ise hayranları rahatlatmak için yapılan bir hamle. Aynı şeyi Güneşi Beklerken'de de yapmışlardı. Tam Kanal D'lik hareketler.kayıp şehir transfer oliyidi iç yapım olduğu halde ama show cimrilik yapmıştı![]()
ben total d diyorum artıkAsıl sorun Show'da değil, Kanal D'deydi. Sırf kanal almasın diye bilerek gereğinden yüksek fiyat vermişti. Yoksa Show'un da almaya niyeti vardı. Hem transfer iddiaları ise hayranları rahatlatmak için yapılan bir hamle. Aynı şeyi Güneşi Beklerken'de de yapmışlardı. Tam Kanal D'lik hareketler.