Ne be senin güvendiğin 2-3 yazardan birisi değil mitotoşluktan napacağını şaşırdın
şehribana talip var![]()
offf bıktım bu kadından gebersede kurtulsak
senin senaryolaştırılmış halin işteofff bıktım bu kadından gebersede kurtulsak![]()
bu terbiyesiz kadınla bir tutamazsın benisenin senaryolaştırılmış halin iştebu bölüm ne laflar etti heğ +18
![]()
ayol maşukanın kandi için düşündükleri sen engin akyürek için düşünüyon ne farkı varbu terbiyesiz kadınla bir tutamazsın beni
hanımhanımcığım ben![]()
Süper...
İzlemiştim dün, gerçekten de etkileyici bir fragmandı. Ferdi, yaptığı hatanın bedelini çok ağır ödeyecek. Yaren ile Karlos'un sırrını ve Ceyhun'un başına neler geleceğini de çok merak ediyorum...
[HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] in sırrı açığa çıkıyor@destere @Çiğdem- @yatutarsa @Bully @yakup09 @aserat54 @gözlemci @sokak sanati @mrt-06
Fragman iyi birde bu hafta şeref meselesiyle karışık olacak dizi iyi hoşta ama ben halen gerilerde kaldım
[HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] in sırrı açığa çıkıyor@destere @Çiğdem- @yatutarsa @Bully @yakup09 @aserat54 @gözlemci @sokak sanati @mrt-06
vay totoş derhal [HASHTAG]#masuka[/HASHTAG] [HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] [HASHTAG]#sehriban[/HASHTAG] izliyon .ssFragman iyi birde bu hafta şeref meselesiyle karışık olacak dizi iyi hoşta ama ben halen gerilerde kaldım![]()
yine senin totoş muhabbetin açıldıvay totoş derhal [HASHTAG]#masuka[/HASHTAG] [HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] [HASHTAG]#sehriban[/HASHTAG] izliyon .ss
hızlan o zaman.ssyine senin totoş muhabbetin açıldıizliyoz dedik yaa bee daha napalım
geriden geliyoruz biz
![]()
Benim adım hıdır elimden gelen budur ,esprisini yapmıyacamhızlan o zaman.ss