DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,373
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Ne bu hayati bey amca düşkünlüğüZaa herkes diziyi izlemem diyor ben izlerim yeter ki paralar hayati bey amcanın olsun![]()
![]()
![]()
Ne alaka ben ne kanal faniyim nede dusmaniyim ne guzelse hangi kanalda olursa olsun seyrederimvadi kanal d de değil mi artı kyavaş yavaş kanala alışkıyor adam![]()
Yav yeter be arkadaş her olayı Hükümete bağladığınız siz ne sanıyorsunuz bu hükümeti Töbe haşa utanmasanız Allah la eş değer tutacaksınız.Akpnin dizisi olduğunu kanıtladı böylecesine cemaati hırsız olarak gösterdi fettuhlah gülenden bu dizi için beddua gelebilir hazırlıklı olun ve kanal d de hazırlansın beddua geçirmeme duvarı yapsın
Bu cevabına ne cevap vereceğimi bilemedim şimdi 😳Niye lan ulan istanbul seyretmek ayip mi)))))))
ben öyle bir şey çıkacağını gördüm dizide rüyamda o yüzden izlemeyi bıraktımYav yeter be arkadaş her olayı Hükümete bağladığınız siz ne sanıyorsunuz bu hükümeti Töbe haşa utanmasanız Allah la eş değer tutacaksınız.
inşallah düşünmüştür aga deryayı da verdiler ne olacak acabaEvet aga başa dönerlerse cidden çok saçma bir olay olur bakalım senarist düşünmüştür herhalde bir şeyler![]()
Pembeler cok yakismis atli suariYav yeter be arkadaş her olayı Hükümete bağladığınız siz ne sanıyorsunuz bu hükümeti Töbe haşa utanmasanız Allah la eş değer tutacaksınız.
Bu cevabına ne cevap vereceğimi bilemedim şimdi 😳
Ne bu hayati bey amca düşkünlüğü![]()
sonu biraz şoklu oldu, çok iyiydi tüm karakterleri kullandılar bölüm içindeBölüm nasıldı netten izleyeceğim şimdi? @xemrexxx
@xemrexxx sende böyle bir rüya gördün mü ?ben öyle bir şey çıkacağını gördüm dizide rüyamda o yüzden izlemeyi bıraktım