Kanal D Ulan İstanbul - Dizi Yorumları

ben hala yaren ile carlosun şarkısının etkisindeyim:F
Sen bana aklımla başım arasındaki mesafe kadar yakınsın
Sen bana aklımla başım arasındaki mesafe kadar uzaksın
Sen bana haramsın, tövbe tutmaz iflah olmazsın
Sen benim kanayan yaramsın, kabuk bağlamazsın kanarsın, kanarım :( :(

Ezberledim şarkıyı ya çok süper söylüyorlar :D

dal gibiyim kilo vermek gibi bir derdimde olmucak 🙂
🙂
@destere disinda biriyle evlenirsen @destere kalp krizi gecirir ve foruma ugramaz sende parlak oglanla evlencegin icin onla ilgilenirsin her zaman :A yani gelmezsiniz ikinizde foruma ve forum cok sıkıcı olur. ikiniz evlenin en iyisi siz :) Valla bak parlakla evlenirsen forumu unutursun @destere desen Senden daha guzelle evlenirse yine forumu unutur veya sen baskasiyla evlenirsen cenazesine gideriz @xemrexxx :(

@destere disinda biriyle evlenirsen @destere kalp krizi gecirir ve foruma ugramaz sende parlak oglanla evlencegin icin onla ilgilenirsin her zaman :A yani gelmezsiniz ikinizde foruma ve forum cok sıkıcı olur. ikiniz evlenin en iyisi siz :) Valla bak parlakla evlenirsen forumu unutursun @destere desen Senden daha guzelle evlenirse yine forumu unutur veya sen baskasiyla evlenirsen cenazesine gideriz @xemrexxx :(
yaniiiii evet eskisi gibi sık giremeyebilirim ama o işteylen tüm gün benim nasılsa
akşamları giremem gibi ama 🙂
🙂
ozamana daha varr geldiğinde düşünürüz onları cnm 🙂
🙂

Carlos`la Yaren`in ilişki durumu çok iyi.Kışın kalitesini bozmassalar zirveye çıkabilir:D

Tatil dönüşü izlersin sen keyfine bak. :D Forumda aktiflik azaldı baya yaz geldiği için Eylül'de eski haline döner anca. :)
Tatile gittim baktm forum çökmus :( Eski günler seçimden sonra başlar. Bana ilk takasn fake diyorlardı simdide desterenin fake diyorlar :X