Ferdi çok yakışıklı çocukBölüm süper ilerliyor iyi gülüyorum cidden.Uğraş Güneş'i tebrik etmek lazım diyalogları süper yazıyor adam.Dövüş sahnesini bekliyoruz.
Kayıp dizisinde ki şapklaı çocukmuş biliyonmu
Ferdi çok yakışıklı çocukBölüm süper ilerliyor iyi gülüyorum cidden.Uğraş Güneş'i tebrik etmek lazım diyalogları süper yazıyor adam.Dövüş sahnesini bekliyoruz.
Yalan Dünya da D Pro.d yapım yapar da film gibi olmaz mı
burda daha 25 dk var!
Kayıp izlemedim Medcezir'i beğendim onla devam ettim ben.Ferdi çok yakışıklı çocuk
Kayıp dizisinde ki şapklaı çocukmuş biliyonmu
Ağzından bal damlıyor maşallah.Bu bölüm 9 küsür alır bence.
aynenKayıp izlemedim Medcezir'i beğendim onla devam ettim ben.D-Yapım maşallah işi kurmuş pek dışardan adam almıyorlar.
Ben de Karagül'ü hiç sevmem.aynen
Medceziri hiç izlemedim KARAGÜLÜM var
Kaçak Gelinler'i bıraktırdı bu dizi bana, sonu Bizim Yenge gibi olmaz umarım.Ağzından bal damlıyor maşallah.
Kandemir'e üzüldüm ya.
Kanal D'ye içten içe var dimi elem kederin.Kaçak Gelinler'i bıraktırdı bu dizi bana, sonu Bizim Yenge gibi olmaz umarım.
Var tabii olmaz mı?Kanal D'ye içten içe var dimi elem kederin.Olmaz olmaz merak etme sen.
TMC'nin değil miydi o dizi?Var tabii olmaz mı?Başrol, yapım ekibi falan tıpa tıp aynı, o da yaz dizisiydi.
Neresi benziyorYa arkadaşlar bu Ferdi bildiğin Kuzey ya çok benzetmişler.
Hal ve hareketleri, mimikleri aynı bence.Neresi benziyor
Daha samimi ve tatlı geliyor banaHal ve hareketleri, mimikleri aynı bence.
İyi rol yapıyor orası ayrı belki de ben benzettim.Daha samimi ve tatlı geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?