henüz izlemedim. şöyle 4-5 gibi şiddetli acıkmaya başladımmı izliycem.@yakup09 senden de bir değerlendirme alalım?![]()
Geçen bölümde o kadar eleştircek yer bulduysan bu bölümü yerden yere vuracağın kesin.henüz izlemedim. şöyle 4-5 gibi şiddetli acıkmaya başladımmı izliycem.![]()
yere vurmak bizim işimiz.Geçen bölümde o kadar eleştircek yer bulduysan bu bölümü yerden yere vuracağın kesin.Bekliyoruz.
![]()
9 alır demiştin.
Ben bi şey yapmadım.9 alır demiştin.Kesin içinden elemini kederini akıtmışsındır 9 almasın diye.
Neyse önümüzdeki haftalara bakacaz artık dizinin durumu hala gayet iyi.
![]()
Küçük Ağa.Ben bi şey yapmadım.@xBUGRAx sen nasıl insansın ya, adam elemli kederli yorum yaptığı yapımı kurutuyor.
![]()
9 reytingle sezonu kapattık yeni sezonda 10-12 ortalamayla yoluna devam eder.O da 8 falan düştü 14'lerden.![]()
1 tane tutturdu onu da kendi bitirdi.9 reytingle sezonu kapattık yeni sezonda 10-12 ortalamayla yoluna devam eder.
1 dizi bile tutturamayan kanallar var onları napacaz?![]()
Fragman iyi güzel de şaşırılacak ne var ki?Oha fragmana bakın! Neler oluyor! 😱
4. Bölüm Fragmanı
@Bully @KayıpSehir @yakup09 @ehsan7000 @Forumdash @xemrexxx @RevaN @batuhankaralar @takas @Yiğitt @eros
Akrabasını buluyorlar daha ne olsun adam ne diyor bak; "Benim yiğenim yok bunların hepsi sahtekar!"Fragman iyi güzel de şaşırılacak ne var ki?![]()
![]()
Akrabasını buluyorlar daha ne olsun adam ne diyor bak; "Benim yiğenim yok bunların hepsi sahtekar!"![]()
Olsun heyecanlı olacak bu bölüm.Bu kadar erken ortaya çıkmaz bence yırtarlar bir şekilde.
![]()