etiketle etiketle sonra nasıl damladı. sanki ben pusuda bekliyorum emre ulan istanbul'a yorum yapsa da alıntılasam diyenasıl da damladı totalbaşşı
sn de izliyin itiraf etetiketle etiketle sonra nasıl damladı. sanki ben pusuda bekliyorum emre ulan istanbul'a yorum yapsa da alıntılasam diye
ne izlicem total dizisini.ss ben şu an gülşen - sarışınım dinliyorumsn de izliyin itiraf et
[HASHTAG]#nevizadeler[/HASHTAG] albümü
dizi totalmiy miş ben bilmiyimne izlicem total dizisini.ss ben şu an gülşen - sarışınım dinliyorum
Biter yakında zaten.o totoş halinle çok bile izledin.ss
Ben Paramparça izliyim artık.kalite resitali başladı [HASHTAG]#karlos[/HASHTAG] un şarkısıyla @Çiğdem- @Nisa @aserat54 @Harunnn60 @Bully @Yiğitt @yatutarsa @mrt-06 @KayıpSehir @*YıldırıM*
ağlama [HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] 'im
ne alakası var misal aramızda kalsın misal galip derviş 1 szon mu sürdüler.ssBiter yakında zaten.( Senin maşallah dediğin 1 sezon gitmiyor.(((((
@Yiğitt kanal d ne ihanetBen Paramparça izliyim artık.
Ben de Paramparça izliyom.ne alakası var misal aramızda kalsın misal galip derviş 1 szon mu sürdüler.ss
@Yiğitt kanal d ne ihanet
aaa resmen karısını aldatan kocalar gibisinizBen de Paramparça izliyom.
Kanal D'm bize ihanet edince biz de ona ediyoz.aaa resmen karısını aldatan kocalar gibisiniz
süper entrikalı bir dizi çıkarKanal D'm bize ihanet edince biz de ona ediyoz.
Yola gelen Kanal D olacak.süper entrikalı bir dizi çıkar
firuzsebzeli tavuk yapmış git ye de ağzın yansınYola gelen Kanal D olacak.
Türkiye'nin Kanalı KANAL Dfiruzsebzeli tavuk yapmış git ye de ağzın yansın
Sezon ortasında yayından kaldırıldı ikisi de Emre.ne alakası var misal aramızda kalsın misal galip derviş 1 szon mu sürdüler.ss
@Yiğitt kanal d ne ihanet
aramızda kalsın yayından kaldırılmadı .ssSezon ortasında yayından kaldırıldı ikisi de Emre.((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?