etiketle etiketle sonra nasıl damladı. sanki ben pusuda bekliyorum emre ulan istanbul'a yorum yapsa da alıntılasam diyenasıl da damladı totalbaşşı![]()
sn de izliyin itiraf etetiketle etiketle sonra nasıl damladı. sanki ben pusuda bekliyorum emre ulan istanbul'a yorum yapsa da alıntılasam diye![]()
ne izlicem total dizisini.ss ben şu an gülşen - sarışınım dinliyorumsn de izliyin itiraf et
[HASHTAG]#nevizadeler[/HASHTAG] albümü![]()
dizi totalmiy miş ben bilmiyimne izlicem total dizisini.ss ben şu an gülşen - sarışınım dinliyorum![]()
Biter yakında zaten.o totoş halinle çok bile izledin.ss
Ben Paramparça izliyim artık.kalite resitali başladı [HASHTAG]#karlos[/HASHTAG] un şarkısıyla @Çiğdem- @Nisa @aserat54 @Harunnn60 @Bully @Yiğitt @yatutarsa @mrt-06 @KayıpSehir @*YıldırıM*
ağlama [HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] 'im![]()
![]()
ne alakası var misal aramızda kalsın misal galip derviş 1 szon mu sürdüler.ssBiter yakında zaten.( Senin maşallah dediğin 1 sezon gitmiyor.
(((((
@Yiğitt kanal d ne ihanetBen Paramparça izliyim artık.![]()
Ben de Paramparça izliyom.ne alakası var misal aramızda kalsın misal galip derviş 1 szon mu sürdüler.ss
@Yiğitt kanal d ne ihanet![]()
aaa resmen karısını aldatan kocalar gibisinizBen de Paramparça izliyom.![]()
Kanal D'm bize ihanet edince biz de ona ediyoz.aaa resmen karısını aldatan kocalar gibisiniz![]()
süper entrikalı bir dizi çıkarKanal D'm bize ihanet edince biz de ona ediyoz.![]()
Yola gelen Kanal D olacak.süper entrikalı bir dizi çıkar![]()
firuzsebzeli tavuk yapmış git ye de ağzın yansınYola gelen Kanal D olacak.![]()
![]()
Türkiye'nin Kanalı KANAL Dfiruzsebzeli tavuk yapmış git ye de ağzın yansın![]()
Sezon ortasında yayından kaldırıldı ikisi de Emre.ne alakası var misal aramızda kalsın misal galip derviş 1 szon mu sürdüler.ss
@Yiğitt kanal d ne ihanet![]()
aramızda kalsın yayından kaldırılmadı .ssSezon ortasında yayından kaldırıldı ikisi de Emre.((((