Aynen bugün Küçük Ağa'nın tanıtımını @gözlemci ye atarken bende gördüm.Ekli dosyayı görüntüle 42051
[HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] üzerinden tanıtım .ss @Bully @RevaN @denizz19 @sokak sanati @Çiğdem- @destere @Yiğitt
hani iffeti pencerye sıkıştırıp tecavüz ediyordu tya cemil [HASHTAG]#masuka[/HASHTAG] ile [HASHTAG]#sehriban[/HASHTAG] da kendilerine sarkan adamın kafasını araba camına sıkıştırdı totosuna şşemsiyeyle saldırdılarkendine sarkan adamı ne yaptı
hahahahahahah ne diyorsun be manyakkk hahahahah ayy gıcık tuttu gülmekten yaaahani iffeti pencerye sıkıştırıp tecavüz ediyordu tya cemil [HASHTAG]#masuka[/HASHTAG] ile [HASHTAG]#sehriban[/HASHTAG] da kendilerine sarkan adamın kafasını araba camına sıkıştırdı totosuna şşemsiyeyle saldırdılar
işte [HASHTAG]#masuka[/HASHTAG] ile [HASHTAG]#sehriban[/HASHTAG] senin gibi parlakçıdeğilhahahahahahah ne diyorsun be manyakkk hahahahah ayy gıcık tuttu gülmekten yaaa
pencereye sıksıtırıp şemsiyeylemi hahahah ellerim titriyor yeminle yanı doğru düzgün yazamıyorum şuan
hala gülüyorum bee yaş geldi gözümden töbee estafurullahişte [HASHTAG]#masuka[/HASHTAG] ile [HASHTAG]#sehriban[/HASHTAG] senin gibi parlakçıdeğil
ders olur @destere gibi totoşlarahala gülüyorum bee yaş geldi gözümden töbee estafurullah
yarın paylaş forumda bende bakayım cnm
hahah ayy omuydu bana gönderme yapan sevgilin yok diyen görsün şimdi gününü[HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] in başıan gelenlerin ardında @Çiğdem- var büyük ihtimal .ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?