Ne be senin güvendiğin 2-3 yazardan birisi değil mitotoşluktan napacağını şaşırdın
şehribana talip var
offf bıktım bu kadından gebersede kurtulsak
senin senaryolaştırılmış halin işteofff bıktım bu kadından gebersede kurtulsak
bu terbiyesiz kadınla bir tutamazsın benisenin senaryolaştırılmış halin iştebu bölüm ne laflar etti heğ +18
ayol maşukanın kandi için düşündükleri sen engin akyürek için düşünüyon ne farkı varbu terbiyesiz kadınla bir tutamazsın beni
hanımhanımcığım ben
Süper...
İzlemiştim dün, gerçekten de etkileyici bir fragmandı. Ferdi, yaptığı hatanın bedelini çok ağır ödeyecek. Yaren ile Karlos'un sırrını ve Ceyhun'un başına neler geleceğini de çok merak ediyorum...
[HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] in sırrı açığa çıkıyor@destere @Çiğdem- @yatutarsa @Bully @yakup09 @aserat54 @gözlemci @sokak sanati @mrt-06
Fragman iyi birde bu hafta şeref meselesiyle karışık olacak dizi iyi hoşta ama ben halen gerilerde kaldım
[HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] in sırrı açığa çıkıyor@destere @Çiğdem- @yatutarsa @Bully @yakup09 @aserat54 @gözlemci @sokak sanati @mrt-06
vay totoş derhal [HASHTAG]#masuka[/HASHTAG] [HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] [HASHTAG]#sehriban[/HASHTAG] izliyon .ssFragman iyi birde bu hafta şeref meselesiyle karışık olacak dizi iyi hoşta ama ben halen gerilerde kaldım
yine senin totoş muhabbetin açıldıvay totoş derhal [HASHTAG]#masuka[/HASHTAG] [HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] [HASHTAG]#sehriban[/HASHTAG] izliyon .ss
hızlan o zaman.ssyine senin totoş muhabbetin açıldıizliyoz dedik yaa bee daha napalımgeriden geliyoruz biz
Benim adım hıdır elimden gelen budur ,esprisini yapmıyacamhızlan o zaman.ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?