hala mı bu laflar beİzleyesim vardı da izlemedim. Tekrarını izlerim yine.
Karadayı'da reklama girmiş Reaksiyon boşlukta coşar şimdi.
hala mı bu laflar beİzleyesim vardı da izlemedim. Tekrarını izlerim yine.
Güldür Güldür Show'un tekrarını izliyorsundur kesin.İzleyesim vardı da izlemedim. Tekrarını izlerim yine.
Twitter'da adam yazıyor ya anlıkları.hala mı bu laflar behadi önceden sbt anlıkalrı varidi dayanaklı salliyidiniz şimdi onlar da yok
BİÜ'mü izleyeceğim.Güldür Güldür Show'un tekrarını izliyorsundur kesin.
Rating Analizi kapatmış sayfayı 😱Twitter'da adam yazıyor ya anlıkları.Ama muhakkak yararı vardır yani oturup o kitle baştan sona reklam izleyecek hali yok ya? Tabi siz Kanal D fanları izlersin orası ayrı.Yarın yükselirse nedenini buldum.
BİÜ'mü izleyeceğim.
Gerçekten mi? 😱 Aman iyi olmuş gıcık oluyordum, Karagül'ün reklam arası maç geçiyordu ona göre.Rating Analizi kapatmış sayfayı 😱
İyi seyirler.
Sorma ya sevdiği yapımları kayırıp buna analiz diyor bir de.Gerçekten mi? 😱 Aman iyi olmuş gıcık oluyordum, Karagül'ün reklam arası maç geçiyordu ona göre.
Sağol canım.
Sorma ya sevdiği yapımları kayırıp buna analiz diyor bir de.Reklam saatlerine bakmaması komedi zaten.Üşüyoruz [HASHTAG]#sbt[/HASHTAG] reyiz
Bu Tarz Benim`de geçen Mustafa Topaloğlu Gerizekalı sevgilim diye şarkı okudu basa basa.Yalnız "gerizekalı"ya sansür gelmedi ceza gelebilir.
Arkadaşım Hoşgeldin'de de yönetmen sürekli "gerizekalı" diyor sansürleniyor.Bu Tarz Benim`de geçen Mustafa Topaloğlu Gerizekalı sevgilim diye şarkı okudu basa basa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?