Kanal D Ulan İstanbul - Dizi Yorumları

İzleyesim vardı da izlemedim. Tekrarını izlerim yine. :D

Karadayı'da reklama girmiş Reaksiyon boşlukta coşar şimdi. :A
hala mı bu laflar be :F hadi önceden sbt anlıkalrı varidi dayanaklı salliyidiniz şimdi onlar da yok :A

hala mı bu laflar be :F hadi önceden sbt anlıkalrı varidi dayanaklı salliyidiniz şimdi onlar da yok :A
Twitter'da adam yazıyor ya anlıkları. :kiki: Ama muhakkak yararı vardır yani oturup o kitle baştan sona reklam izleyecek hali yok ya? Tabi siz Kanal D fanları izlersin orası ayrı. :A Yarın yükselirse nedenini buldum. :Z

Güldür Güldür Show'un tekrarını izliyorsundur kesin. :F :)
BİÜ'mü izleyeceğim. :):)

Twitter'da adam yazıyor ya anlıkları. :kiki: Ama muhakkak yararı vardır yani oturup o kitle baştan sona reklam izleyecek hali yok ya? Tabi siz Kanal D fanları izlersin orası ayrı. :A Yarın yükselirse nedenini buldum. :Z

BİÜ'mü izleyeceğim. :):)
Rating Analizi kapatmış sayfayı 😱

İyi seyirler. :):)

Gerçekten mi? 😱 Aman iyi olmuş gıcık oluyordum, Karagül'ün reklam arası maç geçiyordu ona göre. :F

Sağol canım. :):)
Sorma ya sevdiği yapımları kayırıp buna analiz diyor bir de. :F Reklam saatlerine bakmaması komedi zaten. :F Üşüyoruz [HASHTAG]#sbt[/HASHTAG] reyiz :T

Demirkan Demirkan aslında ekler tanıdık. :F Demiştim ben Tuncer'e soracaklar diye. :D

Bu Tarz Benim`de geçen Mustafa Topaloğlu Gerizekalı sevgilim diye şarkı okudu basa basa. :A
Arkadaşım Hoşgeldin'de de yönetmen sürekli "gerizekalı" diyor sansürleniyor. :D Gönül İşleri'nde de ilk bölümde söylenmişti galiba ama tam hatırlayamadım sansürlendi mi diye.

Aman RTÜK'ün gariplikleri işte. ss

he he he diyip geçiyoruz :F hayati de ff den çıktı ..:F @Bully

servet abi döktürdü :T

Son düzenleme: