Damien Duff
Süper Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 34,819
- Puanı
- 1,060
sen bu diziyi sev Arka sokakları sevmehacı sen nabıyon konunun içindesin ama cevap vermiyon kızdırıyon beni@Yiğitt
sen bu diziyi sev Arka sokakları sevmehacı sen nabıyon konunun içindesin ama cevap vermiyon kızdırıyon beni@Yiğitt
ama bu dizi çok güzel bir komedi dizisi arka sokaklar ile aynı mı yanisen bu diziyi sev Arka sokakları sevme
doğruya Akpye uygun dizi para çalmak olduğu içinama bu dizi çok güzel bir komedi dizisi arka sokaklar ile aynı mı yani
çok komik sesli güldümdoğruya Akpye uygun dizi para çalmak olduğu içinUlan istanbul dizisi
Konunun içinde değildimhacı sen nabıyon konunun içindesin ama cevap vermiyon kızdırıyon beni@Yiğitt
tamam cezap verKonunun içinde değildim
Ananemdeydim yarım saat yol anca geldim
Sen sakin ol
Başrollerde Şebnem Bozoklu ,Uğur Polat ,Salih Bademci vartamam cezap ver
aynen bende onu anlamadım ceyhun hiç başrole benzemiyor meselaBaşrollerde Şebnem Bozoklu ,Uğur Polat ,Salih Bademci var
Diğerleride yan rollerde ama dizi herkese eşit gibi yapılmış
Neden böyle saçma strateji yapmış ki Kanal D ?ivet tekrar aynı bölümü veriyiler ama
bana hicran de geldikten sonra pt 2 ye atabilir diziyi belkiNeden böyle saçma strateji yapmış ki Kanal D ?
Oladabilir tabii. Peki nete düşer mi tekrarı bu gece ?bana hicran de geldikten sonra pt 2 ye atabilir diziyi belki
kanal d nin sitesine bak ilkOladabilir tabii. Peki nete düşer mi tekrarı bu gece ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?