Damien Duff
Süper Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 34,818
- Puanı
- 1,060
sen bu diziyi sev Arka sokakları sevmehacı sen nabıyon konunun içindesin ama cevap vermiyon kızdırıyon beni@Yiğitt
sen bu diziyi sev Arka sokakları sevmehacı sen nabıyon konunun içindesin ama cevap vermiyon kızdırıyon beni@Yiğitt
ama bu dizi çok güzel bir komedi dizisi arka sokaklar ile aynı mı yanisen bu diziyi sev Arka sokakları sevme![]()
doğruya Akpye uygun dizi para çalmak olduğu içinama bu dizi çok güzel bir komedi dizisi arka sokaklar ile aynı mı yani![]()
çok komik sesli güldümdoğruya Akpye uygun dizi para çalmak olduğu içinUlan istanbul dizisi
Konunun içinde değildimhacı sen nabıyon konunun içindesin ama cevap vermiyon kızdırıyon beni@Yiğitt
tamam cezap verKonunun içinde değildim
Ananemdeydim yarım saat yol anca geldim
Sen sakin ol![]()
Başrollerde Şebnem Bozoklu ,Uğur Polat ,Salih Bademci vartamam cezap ver![]()
aynen bende onu anlamadım ceyhun hiç başrole benzemiyor meselaBaşrollerde Şebnem Bozoklu ,Uğur Polat ,Salih Bademci var
Diğerleride yan rollerde ama dizi herkese eşit gibi yapılmış![]()
Neden böyle saçma strateji yapmış ki Kanal D ?ivet tekrar aynı bölümü veriyiler ama![]()
bana hicran de geldikten sonra pt 2 ye atabilir diziyi belkiNeden böyle saçma strateji yapmış ki Kanal D ?
Oladabilir tabii. Peki nete düşer mi tekrarı bu gece ?bana hicran de geldikten sonra pt 2 ye atabilir diziyi belki![]()
kanal d nin sitesine bak ilkOladabilir tabii. Peki nete düşer mi tekrarı bu gece ?