Bence de.İşini garantiye almış.
Reyting kaygısı yok ama bu dizi hangi gün olursa olsun yüksek reyting alacak dizi.
Bence de.İşini garantiye almış.
dirililş gibi daha çook izlencekBence de.
Reyting kaygısı yok ama bu dizi hangi gün olursa olsun yüksek reyting alacak dizi.
Büyük ihtimalle TRT bu diziyi Perşembe günü koyacak ve rekabet arttıracak. Diriliş'ten daha fazla izlenmesi de muhtemel.dirililş gibi daha çook izlencek
Bence de ondan bunlara bence 20 değil 120 bölüm garanti.Bence de.
PERŞEMBEMI MD VE BZÇ DİZİLERİ VAR..Büyük ihtimalle TRT bu diziyi Perşembe günü koyacak ve rekabet arttıracak. Diriliş'ten daha fazla izlenmesi de muhtemel.
TRT'nin de başka boş günü yok. Hafta sonuna koymaz bu diziyi.PERŞEMBEMI MD VE BZÇ DİZİLERİ VAR..
reytinler karman karışıkçorba olcak desene perşembe olursa..TRT'nin de başka boş günü yok. Hafta sonuna koymaz bu diziyi.
Aynen. Ortalık karışacak.reytinler karman karışıkçorba olcak desene perşembe olursa..
SAK'ın ardından çok farklı bir dizide yer alacak, tarihi bir karakteri oynayacak. Aşırı merak ediyorum ben de abla.Çok sevindim bu dizide olacak olmasına rol çok yakışacaktır ona![]()
SAK'ın ardından çok farklı bir dizide yer alacak, tarihi bir karakteri oynayacak. Aşırı merak ediyorum ben de abla.Umarım güzel bir dizi olur.
![]()
Engin Altan ile de harika ikili olurlar bence.Sak tan sonra bu dizide olacak olması süper bende merak ediyorum ama kesin çok yakışacak![]()
Engin Altan ile de harika ikili olurlar bence.![]()
Umarım ES Film, Halka gibi yarıda Bırakma bu projeyi de.Hemde ne harika yaa tadından yenmez sahnelerin![]()
Umarım ES Film, Halka gibi yarıda Bırakma bu projeyi de.
Hayır dizi kötü tercihHadi ordan senimi alsalardı yerine![]()
![]()
İnşallah.Yok bu yarıda kalacak bir proje olmaz ya