Ufuk Özkan Tayfun Güneyer'in Sit-Com'unda! Dizi Show Tv'de !

xdragxx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,895
Puanı
1,060

Geniş Aile'de canlandırdığı Cevahir karakteriyle birçok başarıya imza atan Ufuk Özkan, Geniş Aile'nin bitişinin ardından yeni dizisiyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Ünlü oyuncunun; Dedektif Memoli, Adanalı, Türk Malı, Nuri gibi birçok dizinin senaristliğini yapan Tayfun Güneyer'in senaryosunu yazacağı yeni bir sit-com'da oynayacağı ortaya çıktı. Dizi büyük ihtimal Show TV'de yayınlanacak.Diziyle ilgili gelişmeler FavoriForumum.net'de olacak...

Son düzenleme:
Niye olmasin? Kaliteli bir senaryo olursa olabilir. Hayirli olsun eger haber dogruysa..

tayfun güneyer'in komedileri iğrenç ya neresi kaliteli
geniş aile'den sonra

Ufuk Özkan oynasında kim yazarsa yazsın önemli değil

hacı komik olmadıkça seyretmem ya
cüneyt inay yazsaydı keşke

Adanali dizisi güzeldi, Nuri'de güzeldi aslinda..

adanlı komik değildi nuri geniş aile'yle kıyaslandığında vasatdı klasik bir diziydi

Nuri'nin ilk bölümleri güzeldi fakat daha sonraki bölümler vasatti evet..

Doğru olabilir bu haber. Ufuk Özkan'ın oynadığı Süpürrr ve Pak Panter filmleri de çok vasattı bence. Yani senaryo seçiminde Geniş Aile dışında başarılı tercihi yok gibi bir şey. (Başrol oynadığı yapımlardan bahsediyorum.)

Tayfun Güneyer son yıllarda çok başarısız. İlk bölümleri güzel olur dizilerinin ama birkaç bölüm sonra çok sıkar

nuriyi ilk bölümden itibaren sevmemiştim ben inş. yalandır haber

evet ufuk özkan genelde seçemiyor senaryo inşallah 4 5 ay bekler de cüneyt inay yeni bir dizi hazırlarsa ona gider
yoksa ufuk özkan'ı seyretme imkanım yok

umarım yalandır haber tayfun güneyer'in yazdığı dizi uzun ömürlü olmuyor malasef...

bencede
komik de olmuyor

Baslik ve haberin içerigi degistirilmis.. Tesekkürler paylasim için.

Oynadığı diziye Leyla İle Mecnun'an bol bol gönderme gelir.

evet ben değiştirdim admin istedi ne olmuş

Tayfun Güneyer o zaman Memoli'yi bitirebilir.

Ufuk Özkan bence Tayfun Güneyer'in dizisinde oynamasın
Hele hele sit-comda hiç oynamasın

leyla ile mecnun'a gitseydi ufuk özkan leyla ile mecnun da kanal d ye geçseydi süper olurdu

Ufuk Özkan oynuyorsa o diziye şans vermek gerek bence. Tayfun Güneyer umarım iyi bir senaryo ile karşımıza çıkar ve Ufuk Özkan ile bu dizi iyi yerlere gelir. Hayırlı olsun, umarım iyi bir dizi olur.