BesaleT
Süper Emekli
İsmi çok ilginç doğrusu. Uzay ile bir ilgisi olup olmayacağını merak ettim
hiç bi alakası olduğunu sanmıyorum isimle memoli de de dedektif demişti ama adam dedektif değil bunu hep yapıyor tayfun güneri
İsmi çok ilginç doğrusu. Uzay ile bir ilgisi olup olmayacağını merak ettim
Bu dizi Sali, Persembe veya Pazar aksamlari ekrana gelebilir ATV'de..
Arkadaşlar dizi hakkında en ufak bir bilgi bile yokken peşinen tutmaz demeyin, Tayfun Güneyer "Türk Malı"nı baya sürdürmüştü ve 15 reytingleri görmüştü, Adanalı 3-4 sezon devam etti ve ilk sezonlar hep üstlerdeydi, adama bir şans verelim bence.
Yalnız adında "Hababam" geçen iki dizinin aynı anda yayında olması hoş değil bence.
Bu arada ATV sezonu ocak'ta açacak galiba, özellikle "Son"dan umutluyum,kim bilir belki de 2. kanal olur 2012'de.
Arkadaşlar dizi hakkında en ufak bir bilgi bile yokken peşinen tutmaz demeyin, Tayfun Güneyer "Türk Malı"nı baya sürdürmüştü ve 15 reytingleri görmüştü, Adanalı 3-4 sezon devam etti ve ilk sezonlar hep üstlerdeydi, adama bir şans verelim bence.
Yalnız adında "Hababam" geçen iki dizinin aynı anda yayında olması hoş değil bence.
Bu arada ATV sezonu ocak'ta açacak galiba, özellikle "Son"dan umutluyum,kim bilir belki de 2. kanal olur 2012'de.
İsim bence çok yanlış. İsim bile dizinin tutup tutmayacağı hakkında bilgi verebiliyor zaman zaman.
Türk Malı tutmuştu ama çok çabuk sönmüştü. Tekrar o tarz bir başarı yakalaması bence zor ama yine de şans vermek gerek tabii. Adanalı'yla kıyaslamak ise doğru değil bence ve o tarz çok farklı.
ATV, Ocak'ta geçen yıl Show TV'nin yaptığını yapmayı hedefliyor gibi. (Geçen yıl Muhteşem Yüzyıl ve Adını Feriha Koydum ile Show bir anda çıkışa geçmişti.)
"Son" ve Mehmet Aslantuğ'un oynayacağı diziler iddialı olabilir. Ama yine de işleri epey zor. Çünkü karşısındaki kanallar yapımlarını oturtmuş durumdalar.
Ocak'ta gerçekten dengeler baya değişecek gibi. Ama Muhteşem Yüzyıl ve İffet'li Star ile Acun Ilıcalı ve Adını Feriha Koydum'lu Show TV, ikincilik yarışında ATV'ye göre daha avantajlı gözüküyorlar bence...
Çok büyük bir ihtimalle Pazar günü yayınlanır diye düşünüyorum
Pazar gününde de iddiaali programlar var..
Eger Pazar'da yayinlanirsa kendisini hangi siralamada bulur?