UFO'nun Fragmanı Yayınlandı! | Netflix

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,018
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Netflix'in yeni filmi 'UFO'nun fragmanı yayınlandı!

Yapımcılığını BKM'nin, yönetmenliğini Onur Bigetay'ın üstlendiği, senaryosunu Meryem Gültabak'ın kaleme aldığı, başrollerini İpek Filiz Yazıcı ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı film; müzik tutkunu Deniz ile motosiklet yarışçısı Ese'nin hikayesini anlatıyor.

UFO, 23 Şubat'ta sadece Netflix'te!

Reactions: Angelica
Enazından diğer aşklı filmden daha güzel konusu var. İzlerim

Sonunda iyi bir gençlik işi izleyebileceğiz gibi.

Reactions: Gizmen
Güzel bir işe benziyor bakalın nasıl olacak

Reactions: Gizmen
Tanıtımdan pek bir şey anlamadım ama Mert Ramazan Demir için izlenir.
Bekliyoruz.

Mert Ramazan Demir çok başarılı isim, Çıplak dizisinin ilk sezonunda da iyiydi.
@Forumdash

Tanıtım güzel olmuş, İpek Filiz de çok güzel görünüyor. İzleyeceğim filmi, merakla bekliyorum.

Reactions: Forumdash
Mert Ramazan Demir çok başarılı isim, Çıplak dizisinin ilk sezonunda da iyiydi.
@Forumdash

Tanıtım güzel olmuş, İpek Filiz de çok güzel görünüyor. İzleyeceğim filmi, merakla bekliyorum.
Ben de izlicem ama Ramazan'ın tipi hiç serseri olmamiş
Çıplak'ta tam rolüne uygundu

Reactions: Yiğitt
Sosyal medyada bayağı linçlenmiş çünkü Aşk Taktikleri'nden sonra yine böyle popcorn bir iş görmek herkesin gözüne batmış. Ama yurt dışında bu tarz yığınla iş yapılırken ve herkes ayıla bayıla izlerken niye burada herkesin duyar kasası tutuyor anlamak zor. Sanki Netflix'in tüm içerikleri kusursuz da bir bunlar göze batıyor. Ha içerik olarak fazla tatmin edici olmayabilir ama sonuç olarak genç kitleye hitap eden bir iş ve bu kadar tepki yersiz. Hem illa böyle gençlik-romantik tarzı bir iş olacaksa televizyona elli tane romantik komedi dizisi yapanlar yerine böyle taze yüzlerle olsun daha iyi.

Dişe dokunur bir tane bile Netflix Türkiye filmi çıkmadı çünkü, yurtdışında bu tarz işlerin yanında kaliteli, en azından ortalama işler de çıkıyor. Bizdekilerin neredeyse tamamı yüzüne bakılmayacak derecede kötü filmler ve hemen hemen hepsinin konusu aynı, işlenişi aynı. Popcorn iş elbette çıkacak ama en azından konuları birbirinden farklı olmalı. Netflix Türkiye’den ben dahil birçok insan bağımsız sinemaya, ilk filmini çekecek yönetmenlere de fırsat tanımasını bekliyordu fakat bu da olmadı. Tepki gösterilmesi son derece doğal bence tüm bunları toplayınca…

Çekimler falan baya iyiymiş. Ben görselliğe çok önem veriyorum. Amma basit bir gençlik filmi, fazla abartmamak gerekiyor eleştirirken.

Şu ana kadar hiçbir Netflix Türkiye işini beğenmedim. (Aşk 101 ve Atiye ilk sezon bi tık okaydi)
Çok fazla içerik üretip sayıyı yükseltmek yerine, birkaç tane işi kaliteli yapmaları lazım. Bu yüzden de Netflix Globalda ses getiren bir dizi/film yok. Tek 7. Koğuştaki Mucize ses getirdi, o da zaten Netflix orginal değildi. Onun tutmasındaki neden ise Netflixin yerli dizi ve filmlerinden farklı olarak hiç kasmadan çekilmiş olmasıydı. Ve uyarlama bile olsa senaryo çok çok iyi işlenmişdi. Öyle aceleye getirilmiş değildi.

Bana hitap etmiyor sana hitap etmiyor ama sonuçta bu işlerin hitap ettiği bir kitle var ve Netflix de TİCARİ bir kuruluş olduğu için bu kafayla hareket ediyor gayet normal. Ayrıca yüzüne bakılmayacak derecede kötü filmler olması senin öznel görüşün bana göre en azından 2-3 tane izlenebilir ortalama iş var. Kaldı ki 2022'de Berkun Oya ve Özcan Alper'in filmleri yayınlanacak yani tıpkı dizilerde olduğu gibi bu cephede de bir gelişme var. Zaten Netflix Türkiye yönetimi de ezbere yapılan işlerin diğerleri kadar ilgi görmediğini, Bir Başkadır, Kulüp gibi işlerin daha çok ilgi gördüğünü fark ede ede güzel bir denge tutturacaktır. Sosyal medyadaki durum tepkiden ziyade "biri linç ediyor, hadi ben de sürüye katılayım" kafasıyla ilerliyor.