@pompy Sayesinde alışkınım ben cnmTeşekkürler ama gelecek bölümlerde sana da kötü sürprizlerimiz olabilir.
@pompy Sayesinde alışkınım ben cnmTeşekkürler ama gelecek bölümlerde sana da kötü sürprizlerimiz olabilir.
Ben de biraz onlardan ilham aldım aslında selektör falan.durum güncellemeleri kamyon arkası yazılara dönmüş
Forumun hassas bir dönemine denk geldiği için erken bırakmak zorunda kalmıştım yoksa ben de yazarken eğleniyordum. Başlatsam bile bu yaz olmaz sanırım.@Aserat böyle bi dizin varmış ama final yapmamışsın sanırım farkı ben şu an dizimin 24.bölümünü yazıyorum.Bence başlat, konusu sağlam SKY'ye rakip olsun
Forumun hassas bir dönemine denk geldiği için erken bırakmak zorunda kalmıştım yoksa ben de yazarken eğleniyordum. Başlatsam bile bu yaz olmaz sanırım.
Rahmetli duygulandirdidurum güncellemeleri kamyon arkası yazılara dönmüş
Ben herkese iş atmıyorum kiRahmetli duygulandirdi@serhatt sanki sana mesaj vermiş bu mesajda@Çiğdem- @Billy Kane @Yiğitt @cookies @vadikızı @kerem @Dosi @dizi kolik @mrt-06 @ozgur2113 @MasacRE- @DarkLegenD @dreamy @Maskeli Fedai
Nerden de buluyorsun bunları, Ocak ayında paylaşmış.Rahmetli duygulandirdi@serhatt sanki sana mesaj vermiş bu mesajda@Çiğdem- @Billy Kane @Yiğitt @cookies @vadikızı @kerem @Dosi @dizi kolik @mrt-06 @ozgur2113 @MasacRE- @DarkLegenD @dreamy @Maskeli Fedai
durum güncellemeleri kamyon arkası yazılara dönmüş
Ahh AhhRahmetli duygulandirdi@serhatt sanki sana mesaj vermiş bu mesajda@Çiğdem- @Billy Kane @Yiğitt @cookies @vadikızı @kerem @Dosi @dizi kolik @mrt-06 @ozgur2113 @MasacRE- @DarkLegenD @dreamy @Maskeli Fedai
Ağlama bacım,gelir
Mezarına git sende
Onu sen yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?