@pompy Sayesinde alışkınım ben cnmTeşekkürler ama gelecek bölümlerde sana da kötü sürprizlerimiz olabilir.![]()
@pompy Sayesinde alışkınım ben cnmTeşekkürler ama gelecek bölümlerde sana da kötü sürprizlerimiz olabilir.![]()
Ben de biraz onlardan ilham aldım aslında selektör falan.durum güncellemeleri kamyon arkası yazılara dönmüş
![]()
Forumun hassas bir dönemine denk geldiği için erken bırakmak zorunda kalmıştım yoksa ben de yazarken eğleniyordum. Başlatsam bile bu yaz olmaz sanırım.@Aserat böyle bi dizin varmış ama final yapmamışsın sanırım farkı ben şu an dizimin 24.bölümünü yazıyorum.Bence başlat, konusu sağlam SKY'ye rakip olsun
![]()
Forumun hassas bir dönemine denk geldiği için erken bırakmak zorunda kalmıştım yoksa ben de yazarken eğleniyordum. Başlatsam bile bu yaz olmaz sanırım.![]()
Rahmetli duygulandirdidurum güncellemeleri kamyon arkası yazılara dönmüş
![]()
Ben herkese iş atmıyorum kiRahmetli duygulandirdi@serhatt sanki sana mesaj vermiş bu mesajda
@Çiğdem- @Billy Kane @Yiğitt @cookies @vadikızı @kerem @Dosi @dizi kolik @mrt-06 @ozgur2113 @MasacRE- @DarkLegenD @dreamy @Maskeli Fedai
Nerden de buluyorsun bunları, Ocak ayında paylaşmış.Rahmetli duygulandirdi@serhatt sanki sana mesaj vermiş bu mesajda
@Çiğdem- @Billy Kane @Yiğitt @cookies @vadikızı @kerem @Dosi @dizi kolik @mrt-06 @ozgur2113 @MasacRE- @DarkLegenD @dreamy @Maskeli Fedai
durum güncellemeleri kamyon arkası yazılara dönmüş
![]()
Ahh AhhRahmetli duygulandirdi@serhatt sanki sana mesaj vermiş bu mesajda
Ağlama bacım,gelir
Mezarına git sende
Onu sen yaparsın