Aslıhan da Tülin de birbirinden muhteşem oyuncular. Bir anda heyecanım tavan yaptı merakla bekliyorum.
Gerçekten efsane bir dizi geliyor, bekliyorum sabırsızlıkla.
4.kadın Vildan Atasever olsun @xemrexxx
O zaman dizinin adı "Ufak Tefek Cinayetler: Aslıhan Gürbüz'ün Gözleri" olsun çünkü kendisinin gözleri tek başına bir oyuncu. 🙄
Güzel takviyeler ama çok kadın başrol olan dizileri hep soğuk buluyorum ınş senaryosu güzel olur
İyi isimler ama bilemiyorum Küçük Yalancılar gibi olmasın sonu.
o değil de bu sahneyi nasıl çekecekler kesin bu kısmı atarlar @Çiğdem- le @Yiğitt fenalaşır orjinaline uygun çekilirse @Thequeer @Forumdash @Harunnn60 @Dosi @cookies @denizz19Kadronun mükemmelliği.
Kadroya yeni eklenen oyunculardan sonra büyük bir merakla bekliyorum diziyi. 4. kadın başrol için Defne Kayalar uyumlu olabilir sanki, yada Mine Tugay.
Tüm başrollerden daha iyi seçim olur.Mine Tugay olacakmış galiba son isim. Hayırlı olsun dizi, beni heyecanlandıramadı maalesef.
Mine Tugay diziye oturur, yakışır yani. Pek izlemeyi düşünmesem de en hakkını veren isim olur.Tüm başrollerden daha iyi seçim olur.
Mine Burçin'den daha iyi olamaz onda anlaşalım. Ama dördü de birbiriyle kıyaslanmayacak kadar kaliteli oyuncular.Tüm başrollerden daha iyi seçim olur.