Hazalım varsa yeteneği keşfeder çıkarır tıpkı kendisi gibi yetenekli isimleri buluyor tatlımHayatim Aras da bir zamanlar orta seviye bile değildi ama bak @denizz19 un hazali zamanında geleceği görüp yatırım yapmış senin gibi memeli düşkünü olmamak gerek Ekli dosyayı görüntüle 63489 Ekli dosyayı görüntüle 63490
Bu naparsa yapsın sevmem bunu
Aslıhan'ın tayfa, ekip deyişi ve gülmesi çok tatlı. Zor bir süreçten çıkmasına rağmen son birkaç gündür bayağı mutlu, Allah daim etsin.
Şu Osman Sonant'ı sevemedim gitti. Adam dizinin en yaşlısı gibi. Oranj Mehmet bile daha genç duruyor.Aslıhan Gürbüz ve Osman Sonant 3 gündür 3 ayın acısını çıkarıyor resmen. Son hafta coşmaları kötü oldu.
@xemrexxx @serhatt @Yiğitt @Harunnn60 @kerem
Sana soran olmadı.ssŞu Osman Sonant'ı sevemedim gitti. Adam dizinin en yaşlısı gibi. Oranj Mehmet bile daha genç duruyor.
Buna hazır değil yüreğim.Aslıhan Gürbüz ve Osman Sonant 3 gündür 3 ayın acısını çıkarıyor resmen. Son hafta coşmaları kötü oldu.
@xemrexxx @serhatt @Yiğitt @Harunnn60 @kerem
Aynen baya mutlu.Aslıhan'ın tayfa, ekip deyişi ve gülmesi çok tatlı. Zor bir süreçten çıkmasına rağmen son birkaç gündür bayağı mutlu, Allah daim etsin.
Fanlar kendi arasında konuşurken gördüm galiba sevgilisinden (olduğunu bile bilmiyordum) ayrılmış. Belki onun etkisidir.Aynen baya mutlu.
Eski evine gelmesine çok sevindim. Umarım Kerim ile güzel bir sonu olur.
Sevgilisi var ama kimseye takip etmiyor adam kenddi halinde.Fanlar kendi arasında konuşurken gördüm galiba sevgilisinden (olduğunu bile bilmiyordum) ayrılmış. Belki onun etkisidir.
O zaman tekrar ayrılmıştır. Osman’ı da daha yeni takip etmeye başlamış demek ki adamın kısıtlaması olabilir.Sevgilisi var ama kimseye takip etmiyor adam kenddi halinde.
Yok aslıhan barışmış tekrar takibe almıştı
Şimdi fark ettim takibi bırakmış Kafası atmış yine sanırımO zaman tekrar ayrılmıştır. Osman’ı da daha yeni takip etmeye başlamış demek ki adamın kısıtlaması olabilir.
Adı Engin'miş de soyadını bulamadım sen biliyor musun. Nasılmış merak ettim.Şimdi fark ettim takibi bırakmış Kafası atmış yine sanırım
Sakallı böyle doğa avcısı filan UnuttumAdı Engin'miş de soyadını bulamadım sen biliyor musun. Nasılmış merak ettim.