Kahpe Bizans..
Eline sağlık @Aserat baya uğraşmışsın.
Ben katili değilde Mehmet ve Burcu'nun evliliği hakkında tahmin yürütecem. Bence Arzu birşeyler yaptı ve Burcu bu durumu koz olarak kulanıp tehtit etmiştir Mehmet'i onunla evlenmesine zorlayarak
Bakalım nasıl bir sezon finali izleyeceğiz.
Eline sağlık harika bi yazı olmuş.
Ben 4 kadından birinin öleceğini hiç sanmıyorum,bu 4 kadından biri ölecekse de ya Arzu ya da Oyadır.
Ama hislerim Elifin öleceğini söylüyor ve bu da biz seyircileri hiç tatmin edecek bi ölüm olmaz
@Aserat emeğine sağlık güzel analiz olmuş😉 bende 4 kadından birinin ölmeyeceğini düşünüyorum ölen kadın ve bencede Elif
Ben 4 kadından birisinin düşeceğini düşünüyorum...... çünkü elif ölecekmiş ama düşen değilmiş burcu zaten ölmedi denizden cesedi çıkan olabilir geriye ana cast kalıyor
Videoda Elif yok o zaman Edip gidici.Anket eklesene
Evet benim de o dikkatimi çekti
Burcu'yu gösterdiler ya gelinlik deniyordu.Ana karakterlerden birini öldürmemek için Elif veya Burcu
Şu çok konuşan ayaklı gazete Ayşe'yi de atabilirler bonus olarak
Elif kim be? .s
Ha onun ismi Elif miydiSen son bölümleri izlemedin herhalde Oyanın üniversiteden arkadaşıMerve onu kullanarak Oyayı delirtmeye hatta öldürmeye çalıştı doktorluk lisansını elinden aldılar
Ha onun ismi Elif miydi
Aynen Maktul o kadınsa diziyi bırakırım.He Elif karakteri biliyonda adınımı unuttun yahu
Aynen Maktul o kadınsa diziyi bırakırım.
Bence ölen Serhan olacak.Bak ya bırakma izle işte bizim tahminimiz o yönde ters köşe olurmu bilemiyoruz tabii senin tahminin yokmu
Bence ölen Serhan olacak.
Bence doğru tuttursak bile olay tamamen başka türlü yaşanmış olacak. Ters köşe olma ihtimali bir hayli yüksek.Teoride ölen Elif diye konuşuyoruz ama bence Elif değil bugün bölümü izledim tekrarı vardı starda Elif bölüm sonunda partide aşağıdaydı hala yukarı Merve Arzu çıktı Elif ne ara yukarı çıkıp düşen olacak ki öyle değilmi deniz kenarında bulunan cesed Elif bence
@Aserat @Dosi @xemrexxx @Yiğitt @serhatt @vadikızı @ozmoturk @kerem @yatutarsa @S.G.A.T. @Gizmen @anniegrant
Bence doğru tuttursak bile olay tamamen başka türlü yaşanmış olacak. Ters köşe olma ihtimali bir hayli yüksek.
Ablam Pelo da yok ama daha,o da gelecek Burcuyla,Elifte çıkabilir yani yukarıTeoride ölen Elif diye konuşuyoruz ama bence Elif değil bugün bölümü izledim tekrarı vardı starda Elif bölüm sonunda partide aşağıdaydı hala yukarı Merve Arzu çıktı Elif ne ara yukarı çıkıp düşen olacak ki öyle değilmi deniz kenarında bulunan cesed Elif bence
@Aserat @Dosi @xemrexxx @Yiğitt @serhatt @vadikızı @ozmoturk @kerem @yatutarsa @S.G.A.T. @Gizmen @anniegrant