Beni herkes seviyor kimse öldürmeye kıyamaz ama seni öldürmek için herkesin bi sebebi varKiz zaten foruma bıraksalar ilk sen ve çiğdem linç edilir siz iki edepsiz varken bana bişi olmaz
Beni herkes seviyor kimse öldürmeye kıyamaz ama seni öldürmek için herkesin bi sebebi varKiz zaten foruma bıraksalar ilk sen ve çiğdem linç edilir siz iki edepsiz varken bana bişi olmaz
Dizide oya oldurecek gibi arzuyu ; arzu sen olduğuna göre dışarıdan gelen kadın da @Dosi olduğuna göre katil o
Kiz nereden bilicen seni kim seviyor milletin kucağına oturmaktan yüzlerine bakmiyon ki sevgi GoresinBeni herkes seviyor kimse öldürmeye kıyamaz ama seni öldürmek için herkesin bi sebebi var
Sen anlamazsın bizim aramızdaki bağıKiz nereden bilicen seni kim seviyor milletin kucağına oturmaktan yüzlerine bakmiyon ki sevgi Goresin
Ten tene değen bir bağ herkesle arabada yakında AIDS falan olursun sen kurtuluruz en azından herkese sirnaşamazsinSen anlamazsın bizim aramızdaki bağı
Aids olan insanlar etrafımda olamazTen tene değen bir bağ herkesle arabada yakında AIDS falan olursun sen kurtuluruz en azından herkese sirnaşamazsin
Bu arada olayın gerçek yanına bakarsak ve ay yapımın dediğine bakmazsak utc nin bitmesine çok az kaldı o zaman gerçektende. Bu normal değil çünkü
Neyse artık bitse de erken bitmemiş olacak enazından. İyi bir dizi işlemiş olduk bizde......Bu ayrılık haberini okuyunca benimde düşündüğüm o oldu valla bencede bitecek gibi
İzlemiş ***Neyse artık bitse de erken bitmemiş olacak enazından. İyi bir dizi işlemiş olduk bizde......
Neyse artık bitse de erken bitmemiş olacak enazından. İyi bir dizi işlemiş olduk bizde......
İzlemiş ***
Kerim in arabasına da benziyorduElveda Arzu, şimdi Arzuyu öldüren Burcu mu Pelin mi Oya mı
Pelo da Oya da araba istediğine göre katil kesin OyaKerim in arabasına da benziyordu
3 Bölüm izledikten sonra dizinin figuranımı bu demiştim bu kadar pasif bir karakter görmemiştim çay çorba içen yaşlı bir kadın vardı @Aserat paylaşıp duruyordu onun gibi yemek içmek yiyip içip dizide dolanıyorduDoğru karar tebrikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?