Sonunda çıktı
Umarım Arzu fotoğrafı bölüm sonunda görmezde 1 hafta daha beklemek zorunda kalmayız
Sonunda çıktı
Aynen o sorgu sahnesi kaç hafta sürecekSonunda çıktıYa fragman bomba ama çok karışık olmuş. Yani 1, bölüm izleyicide birçok soru işareti bıraktı umarım izleyici çekilmez dizidenBirde bu sorgu kısmı benim canımı sıkmaya başladı umarım hep böyle devam etmez çünkü izleyiciyi bir yerden sonra kesin sıkacaktır.
Umarım Arzu fotoğrafı bölüm sonunda görmezde 1 hafta daha beklemek zorunda kalmayızVe Oyanın intikam İçin döndüğü anlaşıldı bakalım neler olacak
İnş dizi bitene kadar sürmezAynen o sorgu sahnesi kaç hafta sürecek
Biraz bende baktım çekim teknikleri iyi geldi gözüme.Şimdi tekrarına tekrar bakıyorum.
Oha bazı kısımları baya dikkat etmemiştim. Güzelmiş he dizi.Karmaşık falan ve yetersiz bazı şeyler var ama güzel.
Yorumlaşırız izlersen.Biraz bende baktım çekim teknikleri iyi geldi gözüme.
Fragman bomba valla ayy Arzuya resim gönderen kim acepbu arada eraycım UTC yi forumdan gözlemci de izlemiş oda çok beğenmiş diziyi
O sürahi fırlatılınca bir soğudum zatenHele hele Deniz de çok beğenirse dizi hiç iyi yolda gitmiyor demektir
Yavas yavaş entrika diziye hakim oluyor. Benimki kötülük yaparken bile cool be.Arzu'ya gerçekten üzüldüm. Oya halid nefretimsin.
İnş dizi bitene kadar sürmez
Para vermeleri lazım
merveyle yaptığı cheesecakei yemek istiyorum
Şimdi tekrarına tekrar bakıyorum.
Oha bazı kısımları baya dikkat etmemiştim. Güzelmiş he dizi.Karmaşık falan ve yetersiz bazı şeyler var ama güzel.
Her biri ayrı yakıyor be.Biraz bende baktım çekim teknikleri iyi geldi gözüme.
Tekrarına baktım evetYorumlaşırız izlersen.
Şimdiki tekrardan mı izledin?
Sadece bakıyorum inceliyorum diyelim@Çiğdem- Harun da başladı senin tuhaf diziye
Böyle böyle başlar bu işler zatenTekrarına baktım evet
Sadece bakıyorum inceliyorum diyelim
Tekrarına baktım evet
Sadece bakıyorum inceliyorum diyelim
bu forumun kapanma zamanı grelmiş gerçekten@Çiğdem- Harun da başladı senin tuhaf diziye
Kızlar güzel geldi gözüme nee beebu forumun kapanma zamanı grelmiş gerçekten
Her biri ayrı yakıyor be.
Burada birazda herkes kendi karakter rengini yansıtmış gibi geldi. Oya suçsuz, Arzum arada kalmış, Pelin ve Merve yılanGerçektenn çok güzellerr @Thequeer arzuya kırmızı ne yakışmış yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?