Ufak Tefek Cinayetler - Genel Yorum Konusu

Sonunda çıktı :A Ya fragman bomba ama çok karışık olmuş. Yani 1, bölüm izleyicide birçok soru işareti bıraktı umarım izleyici çekilmez diziden :( Birde bu sorgu kısmı benim canımı sıkmaya başladı umarım hep böyle devam etmez çünkü izleyiciyi bir yerden sonra kesin sıkacaktır.
Umarım Arzu fotoğrafı bölüm sonunda görmezde 1 hafta daha beklemek zorunda kalmayız :( Ve Oyanın intikam İçin döndüğü anlaşıldı bakalım neler olacak :A

O göl sahnesi ve hocanın atılması olayı zerre inandırıcı değildi bu bile başlı başına diziyi kötü yapıyor...İnancırıcılık ve tutarlılık olmayınca benimde keyfim kaçıyor açıkçası.

Sonunda çıktı :A Ya fragman bomba ama çok karışık olmuş. Yani 1, bölüm izleyicide birçok soru işareti bıraktı umarım izleyici çekilmez diziden :( Birde bu sorgu kısmı benim canımı sıkmaya başladı umarım hep böyle devam etmez çünkü izleyiciyi bir yerden sonra kesin sıkacaktır.
Umarım Arzu fotoğrafı bölüm sonunda görmezde 1 hafta daha beklemek zorunda kalmayız :( Ve Oyanın intikam İçin döndüğü anlaşıldı bakalım neler olacak :A
Aynen o sorgu sahnesi kaç hafta sürecek :F

Şimdi tekrarına tekrar bakıyorum. :A
Oha bazı kısımları baya dikkat etmemiştim. Güzelmiş he dizi. :A Karmaşık falan ve yetersiz bazı şeyler var ama güzel. :D

Fragman bomba valla ayy Arzuya resim gönderen kim acep:Dbu arada eraycım UTC yi forumdan gözlemci de izlemiş oda çok beğenmiş diziyi:D

O sürahi fırlatılınca bir soğudum zaten :A Hele hele Deniz de çok beğenirse dizi hiç iyi yolda gitmiyor demektir :A

Yavas yavaş entrika diziye hakim oluyor. Benimki kötülük yaparken bile cool be. :A Arzu'ya gerçekten üzüldüm. Oya halid nefretimsin.

İnş dizi bitene kadar sürmez :F

Para vermeleri lazım :F

merveyle yaptığı cheesecakei yemek istiyorum :bhr:

Şimdi tekrarına tekrar bakıyorum. :A
Oha bazı kısımları baya dikkat etmemiştim. Güzelmiş he dizi. :A Karmaşık falan ve yetersiz bazı şeyler var ama güzel. :D

Biraz bende baktım çekim teknikleri iyi geldi gözüme. :A
Her biri ayrı yakıyor be. :bhr:

DNOZWPKWsAAIiH-.jpg