Ufak Tefek Cinayetler Dizisinde Genç Yetenek!

Kaliteli insan kaliteden anlıyor
Bu hafta en kötü bölümdü sahnelerde gereksiz yere çok fazla slowpass yapılmıştı ama ilk 2 bölümü izlemeni öneririm mutlaka, tamam canım etiketlerim
Ben zaten reyting konularında bu dizi ilgimi çekiyor, fragmanlarda kaliteli olduğu her halinden belli demiştim ve @denizz19 da Kadın'ını savunmuştu
.
Açıkcası türk izleyiciler bu tarz dizileri pek benimsemiyor ama UTC'de extra birşey varki reytingi bukadar harika.
Ben Tülin Özen'ide çok beğenirim. Beyaz Gelincik dizisinden beri beğenerek izlediğim bir oyuncu

Deniz kendini bilmez bilmez konuşuyor öyle bazen malesef neyse ki 21. Yüzyıl klişesi Kadın hedeflendiği gibi tutmadı bu sezonu zor çıkarır.

Bende o yüzden diyorum işte. 40 yılın başında böyle bir dizi tutmuş, sahip çıkalım değil mi ? Reytinglerimize maşallah biz bile bu kadar beklemiyorduk

Yaa seni yerim nasıl da anlıyor oyuncudan. Bence dizide şüphesiz en iyi oyuncu ama bu hafta rolü çok azdı umarım arttırılır yoksa çekecekleri var

Bu mesaja okadar duygu katmışsınki güldürümü atsam harikamı atsam aynen mi atsam şaşırdım

Madem sahalara döndün bir ara top10 a oy yolla
geçen hafta kullansaydın Buray garanti zirvede olacaktı

UTC yakındır çöker

İlk baya gıcık etmişti ama sonra toparladı ergen.

@Thequeer baham bende bu kızı çok beğendim özellikle o kahvaltı sahnesinde babasıyla spor hocasının sevgili olduklarını bir çırpıda anladı sonra bu sahne harikaydi gerçektende

İlk olaylarda çok itici ve ergence geldi hareketleri, Arzu'ya pişmanlığını belirtince falan hoşuma gitmeye başladı. Oyunculuğu da güzel, ilgimi çekiyor.