Ufak Tefek Cinayetler Dizisinde Genç Yetenek!

Kaliteli insan kaliteden anlıyor :bhr: Bu hafta en kötü bölümdü sahnelerde gereksiz yere çok fazla slowpass yapılmıştı ama ilk 2 bölümü izlemeni öneririm mutlaka, tamam canım etiketlerim :D
Ben zaten reyting konularında bu dizi ilgimi çekiyor, fragmanlarda kaliteli olduğu her halinden belli demiştim ve @denizz19 da Kadın'ını savunmuştu :A.
Açıkcası türk izleyiciler bu tarz dizileri pek benimsemiyor ama UTC'de extra birşey varki reytingi bukadar harika.
Ben Tülin Özen'ide çok beğenirim. Beyaz Gelincik dizisinden beri beğenerek izlediğim bir oyuncu:love1:

Ben zaten reyting konularında bu dizi ilgimi çekiyor, fragmanlarda kaliteli olduğu her halindne belli demiştim ve @denizz19 da Kadın'ını savunmuştu :A.
Açıkcası türk izleyiciler bu tarz dizileri pek benimsemiyor ama UTC'de extra birşey varki reytingi bukadar harika.
Ben Tülin Özen'ide çok beğenirim. Beyaz Gelincik dizisinden beri beğenerek izlediğim bir oyuncu:love1:
Deniz kendini bilmez bilmez konuşuyor öyle bazen malesef neyse ki 21. Yüzyıl klişesi Kadın hedeflendiği gibi tutmadı bu sezonu zor çıkarır. :A

Bende o yüzden diyorum işte. 40 yılın başında böyle bir dizi tutmuş, sahip çıkalım değil mi ? Reytinglerimize maşallah biz bile bu kadar beklemiyorduk :bhr:

Yaa seni yerim nasıl da anlıyor oyuncudan. Bence dizide şüphesiz en iyi oyuncu ama bu hafta rolü çok azdı umarım arttırılır yoksa çekecekleri var :ppp:

Deniz kendini bilmez bilmez konuşuyor öyle bazen malesef neyse ki 21. Yüzyıl klişesi Kadın hedeflendiği gibi tutmadı bu sezonu zor çıkarır. :A

Bende o yüzden diyorum işte. 40 yılın başında böyle bir dizi tutmuş, sahip çıkalım değil mi ? Reytinglerimize maşallah biz bile bu kadar beklemiyorduk :bhr:

Yaa seni yerim nasıl da anlıyor oyuncudan. Bence dizide şüphesiz en iyi oyuncu ama bu hafta rolü çok azdı umarım arttırılır yoksa çekecekleri var :ppp:
Bu mesaja okadar duygu katmışsınki güldürümü atsam harikamı atsam aynen mi atsam şaşırdım :F
Madem sahalara döndün bir ara top10 a oy yolla :A geçen hafta kullansaydın Buray garanti zirvede olacaktı :D

UTC yakındır çöker :A

@Thequeer baham bende bu kızı çok beğendim özellikle o kahvaltı sahnesinde babasıyla spor hocasının sevgili olduklarını bir çırpıda anladı sonra bu sahne harikaydi gerçektende:D

İlk olaylarda çok itici ve ergence geldi hareketleri, Arzu'ya pişmanlığını belirtince falan hoşuma gitmeye başladı. Oyunculuğu da güzel, ilgimi çekiyor. :D