Ufak Tefek Cinayetler - 9. Bölüm Yorumları

Diziyi bugün sizlerle takip edeceğim ama bizde geç yayınlandığı için aynı anda aynı sahneleri izleyememek kötü :T:
Kalan tüm bölümleri tamamladım nihayet :D
Seninle bu dönem ortak dizimiz var 😱

Ben yetiştim :A

Bende sana sorcaktım zeynep tamamlayabildinmi diye süper benden netten canlı izliyorum yine star tv yok tv imde yaa:T:

Ayy bazen Merve İle Pelin gıcık ediyor beni he o ne öyle eve dalıp biz kahve içelim:F

Boşanma sahnesi çok iyiydi. Özellikle Nilay'ın sinir krizi ve Arzu'nun gözyaşları. :(

Avukat yine efsaneydi 5 dakikada Mehmet'in ne halt olduğunu anladı. :F

Edip pas vermiyor gibi görünse de gittikçe oyuna kaptırmaya başlayacak fragmandan da belliydi zaten. :A

Boşanma sahnesi çok iyiydi. Özellikle Nilay'ın sinir krizi ve Arzu'nun gözyaşları. :(

Avukat yine efsaneydi 5 dakikada Mehmet'in ne halt olduğunu anladı. :F

Edip pas vermiyor gibi görünse de gittikçe oyuna kaptırmaya başlayacak fragmandan da belliydi zaten. :A

Bence Edipte artık intikam almak istiyor uzun uzun düşündükten sonra karar verip yemeğe geldi onunda planları var bakalım ne yapacak:D

Ayy bu Pelinden bana gınalar geliyor en ufak şeyde kıskançlık krizi bai gösteriyor gıcık oluyorum he:T:

Edip neler düşünüyor acaba herkesi yemeğe davet etti bakalım Oyayı nasıl ikna edecek:D

Son düzenleme:
Mehmet bu tepkiyi başta verip ilişkiye başlamamalıydın çok pişman olacan sen çokk

@xemrexxx dediğin olacak sanırım Edip lise yıllarını konuşuruz dedi😱ah tamda yerinde reklam oldu yaa söyleyecekmi acaba edip