Ufak Tefek Cinayetler 6. Bölüm Yorumları

Muhteşem bir bölümdü. Arzu'nun sonunda gözünü açmasına çok sevindim.

Pelin de ilk defa bir şeyi becerdi ama Merve-Pelin savaşında Merve'ciyim.

Oya ve Serhan çok yakışıyor.

Gelecek haftayı merakla bekliyorum.

Fena bir bölüm değildi, Oya'nın şer ittifağını bozması hoşuma gitti. Merve ve Pelin'in çekişmeleri güldürdü, umarım daha da artar bu çekişmeler.
Merve de çok fena, partiyi görünce kıskançlıktan elektriği kesti.

Son sahne güzeldi, bakalım Edip ve Merve karşılaşacak mı?

Çok iyi bölüm olmuş
Oya'nın yemekte nifak tohumu ekmesiyle beraber başlayan süreçten büyük keyif aldım, herkes sağlı sollu birbirine girişti resmen

Arzu bile değişti artık bu olaylardan sonra, dizinin başında 1 tane Merve vardı şimdi ufak tefek Merve'ler yetişiyor dört bir yandan

Çukur falan hikaye Ufak Tefek Cinayetler efsane
Yok böyle bir entrika, yok böyle bir kurgu, enfes senaryo.

entrikada Muhtesem Yüzyil'i gececek bir dizi gelmez diye dusunurken UTC tur bindiriyor efsaneye her bölüm
Di mi?
@xemrexxx
Yemek sahnesi Türk Dizi Tarihinin en saglam kadin sahnelerinden biriydi bence. Insallah kaliteyi korurlar.
Sezonun degil son yillarin en mükemmel isi.

menşeileri my den oyuncuların normaldir entrikayı iyi oynamaları
handan sultan halime sultan sümbül ağa şivekar hatun falan

bak sen yazınca hatırladım şimdi şu polis kızı öldürmüştük erkenden

Sünbül aga bu kiza yanikti hani
Biz de bayila bayila izledik olum

Neyse Muhtesem efsanemizdir. Hala entrikada 1 numara. 6 bölümluk bir diziyle kiyaslama yapilmasi tabi ki hata. Ama bu entrika kalitesini 1 sezon sonuna kadar korursa tahminimce 20 bolum falan asirlik Muhtesem'i 1 sezonda entrika konusunda gecer

Şuan 6. bölümü ağzım açık bir şekilde izliyorum resmen. Senaryo, kurgu hepsi muazzam. Yıllardır böyle bir senaryo görmemiştik Türk dizilerinde. Oya'nın şovunu, mükemmel planını izliyorum şuan.
Şer birliğini kusursuz planıyla yıktı. Hepsini birbirine düşürdü. @Aserat @MasacRE-

6. bölüm harikaydı gerçekten. Şu ana kadar en beğendiğim bölüm oldu
1 bölümün kalmış o zaman bize yetişmene? Gerçi bugün de yeni bölüm var 2 olacak

6. bölüm harikaydı gerçekten. Şu ana kadar en beğendiğim bölüm oldu
1 bölümün kalmış o zaman bize yetişmene? Gerçi bugün de yeni bölüm var 2 olacak

6. bölüm muazzam gerçekten, ben de çok beğendim. Oya resmen ComeBack yaptı.
7. bölümü gece izlerim belki, haftaya yeni bölüme buralardayım büyük ihtimalle. Beraber yorumlarız.