Pelinin ne planladığını tam anlamadım?
Burcu üzerinden vurmak istiyor sanırım hani üyelere dedi ya merve merveninde burcu ile mehmeti bildiğini gösterecek sanıırm
Pelinin ne planladığını tam anlamadım?
Oha. 😱 gördünmüBurcu üzerinden vurmak istiyor sanırım hani üyelere dedi ya merve merveninde burcu ile mehmeti bildiğini gösterecek sanıırm
Oha. 😱 gördünmü
Merve düşüşlerdeGörmem mi bak tam dediğim oldu Pelin Burcu üzerinden vurdu Merveyi
Merve düşüşlerde
Cadoloz gücü bu tüm mahalleyi elekriksiz birakti merve ama elektrik çarpmadi @Çiğdem- iyi bilir bu işleriElektikdemi çarpmaz bi insanı.
menşeileri my den oyuncuların normaldir entrikayı iyi oynamaları handan sultan halime sultan sümbül ağa şivekar hatun falanÇukur falan hikaye Ufak Tefek Cinayetler efsane Yok böyle bir entrika, yok böyle bir kurgu, enfes senaryo.
entrikada Muhtesem Yüzyil'i gececek bir dizi gelmez diye dusunurken UTC tur bindiriyor efsaneye her bölüm Di mi? @xemrexxx
Yemek sahnesi Türk Dizi Tarihinin en saglam kadin sahnelerinden biriydi bence. Insallah kaliteyi korurlar.
Sezonun degil son yillarin en mükemmel isi.
hadi hadi kendinize pay cikarma Adamlar kapi gibi entrikali senaryo yazmislarmenşeileri my den oyuncuların normaldir entrikayı iyi oynamaları handan sultan halime sultan sümbül ağa şivekar hatun falan
bak sen yazınca hatırladım şimdi şu polis kızı öldürmüştük erkendenhadi hadi kendinize pay cikarma Adamlar kapi gibi entrikali senaryo yazmislar
Sünbül aga bu kiza yanikti hani Biz de bayila bayila izledik olumbak sen yazınca hatırladım şimdi şu polis kızı öldürmüştük erkenden
6. bölüm harikaydı gerçekten. Şu ana kadar en beğendiğim bölüm oldu 1 bölümün kalmış o zaman bize yetişmene? Gerçi bugün de yeni bölüm var 2 olacak
6. bölüm harikaydı gerçekten. Şu ana kadar en beğendiğim bölüm oldu 1 bölümün kalmış o zaman bize yetişmene? Gerçi bugün de yeni bölüm var 2 olacak