Ufak Tefek Cinayetler 6. Bölüm Yorumları

Muhteşem bir bölümdü. Arzu'nun sonunda gözünü açmasına çok sevindim. :Z

Pelin de ilk defa bir şeyi becerdi ama Merve-Pelin savaşında Merve'ciyim. :A

Oya ve Serhan çok yakışıyor. :bhr:

Gelecek haftayı merakla bekliyorum. :Z

Fena bir bölüm değildi, Oya'nın şer ittifağını bozması hoşuma gitti. Merve ve Pelin'in çekişmeleri güldürdü, umarım daha da artar bu çekişmeler. :Z Merve de çok fena, partiyi görünce kıskançlıktan elektriği kesti. :F

Son sahne güzeldi, bakalım Edip ve Merve karşılaşacak mı?

Çok iyi bölüm olmuş :D Oya'nın yemekte nifak tohumu ekmesiyle beraber başlayan süreçten büyük keyif aldım, herkes sağlı sollu birbirine girişti resmen :A

Arzu bile değişti artık bu olaylardan sonra, dizinin başında 1 tane Merve vardı şimdi ufak tefek Merve'ler yetişiyor dört bir yandan :A

Çukur falan hikaye Ufak Tefek Cinayetler efsane :D Yok böyle bir entrika, yok böyle bir kurgu, enfes senaryo. :D
entrikada Muhtesem Yüzyil'i gececek bir dizi gelmez diye dusunurken UTC tur bindiriyor efsaneye her bölüm :D Di mi? :A @xemrexxx
Yemek sahnesi Türk Dizi Tarihinin en saglam kadin sahnelerinden biriydi bence. Insallah kaliteyi korurlar.
Sezonun degil son yillarin en mükemmel isi.

Çukur falan hikaye Ufak Tefek Cinayetler efsane :D Yok böyle bir entrika, yok böyle bir kurgu, enfes senaryo. :D
entrikada Muhtesem Yüzyil'i gececek bir dizi gelmez diye dusunurken UTC tur bindiriyor efsaneye her bölüm :D Di mi? :A @xemrexxx
Yemek sahnesi Türk Dizi Tarihinin en saglam kadin sahnelerinden biriydi bence. Insallah kaliteyi korurlar.
Sezonun degil son yillarin en mükemmel isi.
menşeileri my den oyuncuların normaldir entrikayı iyi oynamaları :A handan sultan halime sultan sümbül ağa şivekar hatun falan:A

bak sen yazınca hatırladım şimdi şu polis kızı öldürmüştük erkenden :(
Sünbül aga bu kiza yanikti hani :D Biz de bayila bayila izledik olum :A
Neyse Muhtesem efsanemizdir. Hala entrikada 1 numara. 6 bölümluk bir diziyle kiyaslama yapilmasi tabi ki hata. Ama bu entrika kalitesini 1 sezon sonuna kadar korursa tahminimce 20 bolum falan asirlik Muhtesem'i 1 sezonda entrika konusunda gecer :A

Şuan 6. bölümü ağzım açık bir şekilde izliyorum resmen. Senaryo, kurgu hepsi muazzam. Yıllardır böyle bir senaryo görmemiştik Türk dizilerinde. Oya'nın şovunu, mükemmel planını izliyorum şuan. :bhr: Şer birliğini kusursuz planıyla yıktı. Hepsini birbirine düşürdü. @Aserat @MasacRE-

Şuan 6. bölümü ağzım açık bir şekilde izliyorum resmen. Senaryo, kurgu hepsi muazzam. Yıllardır böyle bir senaryo görmemiştik Türk dizilerinde. Oya'nın şovunu, mükemmel planını izliyorum şuan. :bhr: Şer birliğini kusursuz planıyla yıktı. Hepsini birbirine düşürdü. @Aserat @MasacRE-
6. bölüm harikaydı gerçekten. Şu ana kadar en beğendiğim bölüm oldu :) 1 bölümün kalmış o zaman bize yetişmene? Gerçi bugün de yeni bölüm var 2 olacak :D

6. bölüm harikaydı gerçekten. Şu ana kadar en beğendiğim bölüm oldu :) 1 bölümün kalmış o zaman bize yetişmene? Gerçi bugün de yeni bölüm var 2 olacak :D

6. bölüm muazzam gerçekten, ben de çok beğendim. Oya resmen ComeBack yaptı. :A 7. bölümü gece izlerim belki, haftaya yeni bölüme buralardayım büyük ihtimalle. Beraber yorumlarız. :A