Saçını yoldurtma bana mesaja bak hele ve gelÖn izleme çok iyi. Bölümü de heyecanla izleyeceğim.Bu arada flashback'te Merve'nin saç modeli farklıydı burada açmış daha iyi olmuş.
Bu arada oyuncular paylaşım show yapıyor resmen.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Saçını yoldurtma bana mesaja bak hele ve gelÖn izleme çok iyi. Bölümü de heyecanla izleyeceğim.Bu arada flashback'te Merve'nin saç modeli farklıydı burada açmış daha iyi olmuş.
Bu arada oyuncular paylaşım show yapıyor resmen.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ruyalarını süslediğimi biliyordumAyyy resmen ben de @Çiğdem- @Harunnn60 @Yiğitt @mrt-06 @MasacRE- @Forumdash @Aserat @Dosi @kerem i falan böyle öldürüyorum ruyalarimdaEkli dosyayı görüntüle 59612
Bu sahneyi çeken yönetmen ne güzel yönetmen, oynayan oyuncu ne güzel oyuncu.Ayyy resmen ben de @Çiğdem- @Harunnn60 @Yiğitt @mrt-06 @MasacRE- @Forumdash @Aserat @Dosi @kerem i falan böyle öldürüyorum ruyalarimdaEkli dosyayı görüntüle 59612
Bu bölüm arzu ölecek ya da öldürecek gibi havaya soktularBu sahneyi çeken yönetmen ne güzel yönetmen, oynayan oyuncu ne güzel oyuncu.Ah keşke gerçek olsa ama şansımıza Elif falan ölecek kesin.ss
Rüyalarına girecek kadar korkutuyoruz seni demek ve takıntılı olduğunun örneğiAyyy resmen ben de @Çiğdem- @Harunnn60 @Yiğitt @mrt-06 @MasacRE- @Forumdash @Aserat @Dosi @kerem i falan böyle öldürüyorum ruyalarimdaEkli dosyayı görüntüle 59612
Sen ne anlarsın kadın aklındanTek bana mı saçma geliyor bu kadınların öldürmek için kafasında kurduğu nedenler?
Acıtasyonla evlatları ile koklaşmalar falan. Sanki kan davasına gidiyorlar.@Harunnn60
Arzu ve Pelin bu hale nasıl geldi anlamadım? Noldu bunlaraTek bana mı saçma geliyor bu kadınların öldürmek için kafasında kurduğu nedenler?
Acıtasyonla evlatları ile koklaşmalar falan. Sanki kan davasına gidiyorlar.@Harunnn60
Aynen saçma. Çünkü buna nedenleri yok.Arzu ve Pelin bu hale nasıl geldi anlamadım? Noldu bunlara