Aaa Burcu gelinlik provasında ölmemiş
Nasıldı bölüm ablam
Aaa Burcu gelinlik provasında ölmemiş
iyidi ablam ama pek bişey olmadıNasıldı bölüm ablam
iyidi ablam ama pek bişey olmadı
biriktirme bak son 2 bölüm kaldıİnşAllah birikmesin bölümler ya
biriktirme bak son 2 bölüm kaldı
hadi izlemeye başlaAman yok birikmesin Çukur ile Söz birikti zaten yaa bide bu olmasın
hadi izlemeye başla
UYU ablam uyu,iyi uykularYok şimdi izleyemem ablam sahura kadar uyusam iyi olur dün uyumadım akşama kadar sarhoş gibi gezdim evde ya
Serhan hamile olduğunu Oya kutuyu kaldıramayınca anlamıştı zaten. Emin olmak için içki içmeyi teklif etti.Güzel bölümdü bence, sezon finaline doğru hatlar belirginleşmeye başladı. Bakalım bu ittifakı kim kazanacak?
Merve ve Elif bir oldu; Oya, Arzu ve Pelin de ayrı bir birlik oluşturdu. Bakalım Oya mı ölecek, Merve mi ölecek yoksa 3. bir şahıs mı ölecek? Burcu ölür diyordum aslında dizi başında ama ölmediğini daha önce de anlamıştık, bu bölüm kesinleşti. Saçlarını da sarı yapmış, tam sinsi olmuş.
Pelin ve Taylan'ın kavgası da güzeldi, baya eğlendim orada. Barışır bunlar diğer bölüme.
Oya'nın hamileliği ortaya çıkmaya başlıyor. Önce Arzu anladı ama içinden sıyrıldı. Son sahnede de Serhan anladı gibi oldu ama oradan ne ara yaklaştı hamileliğe onu çözemedim. O sırıtış anladım sırıtışıydı. Saçma olmuş olur.
Bence ölen Arzu olacak gibi.
Oraya dikkat etmedim, eğer öyleyse normal anlaması.Serhan hamile olduğunu Oya kutuyu kaldıramayınca anlamıştı zaten. Emin olmak için içki içmeyi teklif etti.