videodan daha iyi olmuş,neyin üzerine olduğuna dair fikir sahibi oldum,önizlemede mehmetle ilgili olaylar gösterilmiş demek
HOŞŞŞTT, yapmacık olduğunu nerden biliyosun diziyi de izlemiyorsun
İyiki gecenin o vakti akıl ettim bu hamleyivideodan daha iyi olmuş,neyin üzerine olduğuna dair fikir sahibi oldum,önizlemede mehmetle ilgili olaylar gösterilmiş demek![]()
çok iyi yaptın,bundan sonra video yerine resim koy daha iyi olur benim içinİyiki gecenin o vakti akıl ettim bu hamleyiEkran resmi aldım videoadan.
özinleme konusunu açmak bana nasip olursa senin için resimde eklerimçok iyi yaptın,bundan sonra video yerine resim koy daha iyi olur benim için![]()
Konularda da mı video eklenmiyormuş 😱 En başa da youtube linkini at bari böyle sadece resim garip durmuş
Yapmıstım işte, konuyu açtım bomboşKonularda da mı video eklenmiyormuş 😱 En başa da youtube linkini at bari böyle sadece resim garip durmuş![]()
Yapmıstım işte, konuyu açtım bomboş
ne yapayım dedim, aklıma bu geldi
Bi deniyeyim başka ne şekilde link olabilir
Seninki olmuş. Ben beceremedim :S
iyi olur tatlımözinleme konusunu açmak bana nasip olursa senin için resimde eklerim![]()
Sahneyi izledik herhalde İçerde den Alyanak uyduruk bir kavga çıkarıyorHOŞŞŞTT, yapmacık olduğunu nerden biliyosun diziyi de izlemiyorsun![]()
BU dizide hiçbişey uyduruk değil dha öğrenmedin mi