O zaman ben metres olurum böylelikle sorun kalmazAaaa Kocan parayı sana getirdiği metrese yedirirse görürüm ayollParalı diye ayının tekine varıyorsunuz sonra hüsran
![]()
![]()
![]()
Hhahah Aaa sadece parasal yönden bakıyorsan evet bu daha uygun olur sanaO zaman ben metres olurum böylelikle sorun kalmaz![]()
önemli olan para tabi,adam beni lüx içinde yaşatsın,gerekirse ben onu boynuzlarım onun parasıylaHhahah Aaa sadece parasal yönden bakıyorsan evet bu daha uygun olur sana![]()
![]()
![]()
Hhaha Aaa karısına telefon edeyimde bir bassın sizi oklavalar ileönemli olan para tabi,adam beni lüx içinde yaşatsın,gerekirse ben onu boynuzlarım onun parasıyla![]()
ara kız hangi birini arıycan kontörün yetmezHhaha Aaa karısına telefon edeyimde bir bassın sizi oklavalar ile![]()
![]()
![]()
Hahha ohaaaara kız hangi birini arıycan kontörün yetmez![]()
Hepsi aynı şehir,aynı semtHahha ohaaaAyy bari farklı şehirlerden olsun
![]()
![]()
![]()
İnsan Merve Aksak'la över Mehmed'le anca aşağılar.
@xemrexxx den bile dizi zevkin kötü git Alamayanya köprüsünden atla ayollİnsan Merve Aksak'la över Mehmed'le anca aşağılar.![]()
Alamanyanın tarafta köprü yok canım.
Aaa tühhh ozaman Türkiye ye geleceksin bir zahmet atlamayaAlamanyanın tarafta köprü yok canım.![]()
Gelip seni atacağım + diriliş + edho + mehmed. 4'ü bir arada seti.Aaa tühhh ozaman Türkiye ye geleceksin bir zahmet atlamaya![]()
![]()
![]()
Hhaha Aaa 4 yıldır @xemrexxx in en büyük hayalide oGelip seni atacağım + diriliş + edho + mehmed. 4'ü bir arada seti.![]()
Hepsi aynı yerden olur mu bir gün yakayı ele verirsino niye ayol![]()
yok kız sistemli olarak çalışıyorum sen merak etme 3 yıldır bişey olmadı olmazdaHepsi aynı yerden olur mu bir gün yakayı ele verirsin![]()
![]()
![]()
Aaa tövbe tövbe ahlak polisine ihbar edeyim siziyok kız sistemli olarak çalışıyorum sen merak etme 3 yıldır bişey olmadı olmazda![]()
bulursan edersinAaa tövbe tövbe ahlak polisine ihbar edeyim sizi![]()
![]()
![]()