Bu bölüm Oya çok sinir etti beni. Elinde Burcu ve Merve'yi bitirecek 2 koz vardı ama hiçbirini kullanmadı. Kullanmadığı yetmiyormuş gibi Pelini de devre dışı bıraktı. Madem yapamayacaksın o yapsın bırak.çok uzun ya,bölümde izlerim
Oya canavara dönüşmekten korkuyomuş,korkuyosan taşın git sarmaşıkta ne işin varBu bölüm Oya çok sinir etti beni. Elinde Burcu ve Merve'yi bitirecek 2 koz vardı ama hiçbirini kullanmadı. Kullanmadığı yetmiyormuş gibi Pelini de devre dışı bıraktı. Madem yapamayacaksın o yapsın bırak.Saçma sapan yok bu doğru değil şu yanlış.
Arzu'da sinirlenmekte haklı Oya'ya.
Oya böyle yaptıkça ben psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüyorum bence Merve'nin dediği gibi bir terapiste ihtiyacı var.@sokak sanati @Ahmed @kerem
![]()
Bu gidişle Serhan'ı da Merve'nin elinde alamaz bu kız.Oya canavara dönüşmekten korkuyomuş,korkuyosan taşın git sarmaşıkta ne işin varo yüzden yapmıyo hiçbişey
bencede alamazBu gidişle Serhan'ı da Merve'nin elinde alamaz bu kız.![]()
Gece gece güldürdün ya,alemsinOya aslında cennetten düşen bir melek. Meleklerin kötülük yapması yasak ya, o iş.
Sinir bozucu bir durum. Senarist bilerek mi yapıyor.. 😡Gece gece güldürdün ya,alemsin![]()
![]()
Bilerek yaptığını sanmıyorum ama böyle yapmayı bıraksa iyi eder pasiflesiyo iyiceSinir bozucu bir durum. Senarist bilerek mi yapıyor.. 😡