Bu bölüm Oya çok sinir etti beni. Elinde Burcu ve Merve'yi bitirecek 2 koz vardı ama hiçbirini kullanmadı. Kullanmadığı yetmiyormuş gibi Pelini de devre dışı bıraktı. Madem yapamayacaksın o yapsın bırak.çok uzun ya,bölümde izlerim
Oya canavara dönüşmekten korkuyomuş,korkuyosan taşın git sarmaşıkta ne işin varBu bölüm Oya çok sinir etti beni. Elinde Burcu ve Merve'yi bitirecek 2 koz vardı ama hiçbirini kullanmadı. Kullanmadığı yetmiyormuş gibi Pelini de devre dışı bıraktı. Madem yapamayacaksın o yapsın bırak.Saçma sapan yok bu doğru değil şu yanlış.Arzu'da sinirlenmekte haklı Oya'ya.
Oya böyle yaptıkça ben psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüyorum bence Merve'nin dediği gibi bir terapiste ihtiyacı var.@sokak sanati @Ahmed @kerem
Bu gidişle Serhan'ı da Merve'nin elinde alamaz bu kız.Oya canavara dönüşmekten korkuyomuş,korkuyosan taşın git sarmaşıkta ne işin varo yüzden yapmıyo hiçbişey
bencede alamazBu gidişle Serhan'ı da Merve'nin elinde alamaz bu kız.
Gece gece güldürdün ya,alemsinOya aslında cennetten düşen bir melek. Meleklerin kötülük yapması yasak ya, o iş.
Sinir bozucu bir durum. Senarist bilerek mi yapıyor.. 😡Gece gece güldürdün ya,alemsin
Bilerek yaptığını sanmıyorum ama böyle yapmayı bıraksa iyi eder pasiflesiyo iyiceSinir bozucu bir durum. Senarist bilerek mi yapıyor.. 😡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?