Ufak Tefek Cinayetler 15. Bölüm Fragmanı

Totalik bir fragman gibi geldi bana. Umarım ab de 10 küsür de kalır yine hatta yükselir.

Total grubunu hedefleyen bir fragman olmuş, dizi AB'deki yerini sağlama alınca gözünü Total'e dikti sanırım.

Ancak Edip'in; "Sıradan bir günün,birden hayatınız boyunca unutamayacağınız bir gün olduğunu kim bilebilir?" bu cümlesinden dolayı bölüm sonunda çocuklardan birinin ölebileceğini düşünüyorum, ne olacağı hiç belli olmaz yani.

Bence oya cocuklari kurtarir kurtardigi cocugun yada cocuklari anasini kendi safina ceker

Hor gördüğünüz TOTAL taktiklerine mi sarıldınız.
O ruh olmadıkça eğreti durur katkısı olmaz.
AB yangını bir başka oluyor ama Total seviyor işte böyle şeyleri. Yoksa oraya hitap etmeye ihtiyacımız yok 8 reyting alıyoruz .

Yangın herkesi birleştirir Oya yine avucunu yalar.

Pazartesi oldu hala 2.fragman çıkmadı? Sneak Peek desen sadece bir tane paylaşıyorlar. Çukura Söze bakıyorsun 2 fragman + 2 sneak peek paylaşıyorlar. Sürekli bir gündemde tutuyorlar diziyi. UTC'de ise bir gecikme yaşanıyor.

Fragmanlar son yıllarda daha bir önemli hale geldi internetin etkisi ile umarım yapımcılar biraz daha dikkate alırlar. En son MY Kösemde bu sorunu yaşıyordu..

Siz ne düşünüyorsunuz? @sokak sanati @Ahmed @Thequeer @serhatt @xemrexxx

Evet,sana katılıyorum.Medcezirde zamanında 3 fragman çıkardı şimdi 2.si zor çıkıyor hemde internet çağında yani.

Son bölümün reytingleri ile bir rahatlama mı geldi anlamadım ama 2. Fragman bu saatten sonra zor çıkar gibime geliyor. Kadın bile her hafta 3737363737373 tane tanıtım çıkarıyor, o rezalet arka fonunda ona rağmen fragmanlar ile diziyi bu noktaya getirdiler. UTC bu hafta biraz düşüş yaşar da kendine gelir umarım

Kadına laf yok bu hafta tokatlayacağız seni Burcu