Bence oya cocuklari kurtarir kurtardigi cocugun yada cocuklari anasini kendi safina cekerDürümcü avukat reis geri dönmüş çok iyi olmuş. Bir daha göremeyiz sanmıştım sevindim.
Yangın sahnesi efsane görünüyor. 😱 Bu hafta Total'de de 1. olmaya geliyoruz şimdi Kadın düşünsün. @xBUGRAx
BLL gibi çocukları kullanmıyorlar diyordun al sana çocuk draması.
AB yangını bir başka oluyor ama Total seviyor işte böyle şeyleri. Yoksa oraya hitap etmeye ihtiyacımız yok 8 reyting alıyoruz .Hor gördüğünüz TOTAL taktiklerine mi sarıldınız. O ruh olmadıkça eğreti durur katkısı olmaz.
@destere uzaklaşsa yeter
Zaten ben gidince @xemrexxx@Çiğdem- duydun mu senin sapık fok balığını, hukuki yollarla uzaklaştıracak harun egoisti 😱
Evet,sana katılıyorum.Medcezirde zamanında 3 fragman çıkardı şimdi 2.si zor çıkıyor hemde internet çağında yani.Pazartesi oldu hala 2.fragman çıkmadı? Sneak Peek desen sadece bir tane paylaşıyorlar. Çukura Söze bakıyorsun 2 fragman + 2 sneak peek paylaşıyorlar. Sürekli bir gündemde tutuyorlar diziyi. UTC'de ise bir gecikme yaşanıyor.
Fragmanlar son yıllarda daha bir önemli hale geldi internetin etkisi ile umarım yapımcılar biraz daha dikkate alırlar. En son MY Kösemde bu sorunu yaşıyordu..
Siz ne düşünüyorsunuz? @sokak sanati @Ahmed @Thequeer @serhatt @xemrexxx
Son bölümün reytingleri ile bir rahatlama mı geldi anlamadım ama 2. Fragman bu saatten sonra zor çıkar gibime geliyor. Kadın bile her hafta 3737363737373 tane tanıtım çıkarıyor, o rezalet arka fonunda ona rağmen fragmanlar ile diziyi bu noktaya getirdiler. UTC bu hafta biraz düşüş yaşar da kendine gelir umarımPazartesi oldu hala 2.fragman çıkmadı? Sneak Peek desen sadece bir tane paylaşıyorlar. Çukura Söze bakıyorsun 2 fragman + 2 sneak peek paylaşıyorlar. Sürekli bir gündemde tutuyorlar diziyi. UTC'de ise bir gecikme yaşanıyor.
Fragmanlar son yıllarda daha bir önemli hale geldi internetin etkisi ile umarım yapımcılar biraz daha dikkate alırlar. En son MY Kösemde bu sorunu yaşıyordu..
Siz ne düşünüyorsunuz? @sokak sanati @Ahmed @Thequeer @serhatt @xemrexxx
Son bölümün reytingleri ile bir rahatlama mı geldi anlamadım ama 2. Fragman bu saatten sonra zor çıkar gibime geliyor. Kadın bile her hafta 3737363737373 tane tanıtım çıkarıyor, o rezalet arka fonunda ona rağmen fragmanlar ile diziyi bu noktaya getirdiler. UTC bu hafta biraz düşüş yaşar da kendine gelir umarım
Sen bizi katlettiklerinle karıştırdın herhalde çakma MerveKadına laf yok bu hafta tokatlayacağız seni Burcu
Sen bizi katlettiklerinle karıştırdın herhalde çakma Merve
Hahshshshsh seni gömerim mezar taşını da ellerimle dikerim ayağını denk al aşkımSeni gidi sıska seni çubuk gibi kıracağım
Hahshshshsh seni gömerim mezar taşını da ellerimle dikerim ayağını denk al aşkım
Tamam tatlım zevkleTamam tatlım sen bendesin bundan sonra