Kim kazanacak acabaHhahah Aaa yok hiç banlanmadım çok şükür Emre hep başarısız oldu ama 4 yıldır hala pes etmedi yer cücesi
Kim kazanacak acabaHhahah Aaa yok hiç banlanmadım çok şükür Emre hep başarısız oldu ama 4 yıldır hala pes etmedi yer cücesi
Aaa niyeymiş o be hainKim kazanacak acabaYarında en çok mesaj atılanlar açıklanacak, yine zirvede olmazsın inşGınaa geldi sinirlerim bozuluyor
Hep zirvede olman sinir bozucuAaa niyeymiş o be hain
Hahah Aaa illa 1.kalmalıyım diye bir iddiam yok tabiHep zirvede olam sinur bozucu
2. Sıraya düş istiyorum inat ettim. Buda içimdeki psikopat tarafım herhaldeÇiğdem 2. Olacak diye totrm yapacam
Ona ne şüpheHahah Aaa illa 1.kalmalıyım diye bir iddiam yok tabiForumdan hergün keyif almaya çalışıyorum forumu biraz eğlendirebiliyorsak yetiyor yanı
Aaa teşekkürler inş cnmOna ne şüphe
Forumumuzun queen bal arısısın@destere de fok arısıSizsiz olmuyor valla, iyiki varsınız
Neyse, ben uyumaya gidiyorum, senin deyiminle cicili bicili rüyalar yarın şans senden yana olsun
Aaa teşekkürler inş cnmHadi cicili bicili rüyalar sanada
erken kaçmışsınız hainlerOna ne şüphe
Forumumuzun queen bal arısısın@destere de fok arısıSizsiz olmuyor valla, iyiki varsınız
Neyse, ben uyumaya gidiyorum, senin deyiminle cicili bicili rüyalar yarın şans senden yana olsun
Hahaha Aaa doğru sen sabah 8 de çok erken gelmişsin biz erken kaçmış oluyoruz saat olarak haklısın pardon cnmerken kaçmışsınız hainler
Bu fokun sapıklık dışında işi gücü yokmu acabaNe rüyası ayoll daha uyumamışki 8 den sonra uyumuş yine öğlene yakın@destere
Gündüz uyuyor gecede sabaha karşı uyanınca forumda takılıyor sonra yine uyuyorBu fokun sapıklık dışında işi gücü yokmu acabaAllah bilir gece gece neler yapıyordur
Bu değirmenin suyu nerden akıyor acabaGündüz uyuyor gecede sabaha karşı uyanınca forumda takılıyor sonra yine uyuyor
İşi gücü yok askerlikte yokBu değirmenin suyu nerden akıyor acaba
Senin oklavaların yüzünden çocuk sağlıklı düşünemiyor artıkİşi gücü yok askerlikte yok
Hahaha Aaa doğru sen sabah 8 de çok erken gelmişsin biz erken kaçmış oluyoruz saat olarak haklısın pardon cnm@kerem
klavye başında uymuşum öyle içim geçti bir an , en son yabancı bir siteye girmiştim bir onu hatırlıyorumAhahahaha aynen. O saate kadar napıyordu acaba. Herhalde rüyasında bizi görünce sabah erkenden mesaj atmış@destere
klavye başında uymuşum öyle içim geçti bir an , en son yabancı bir siteye girmiştim bir onu hatırlıyorum
Sen bencede hiç ayrılmıyorsun bilgisayar başından sızana kadar yazıyorsun uyandıkça aynen devam ediyorsun size sızana kadarSenin oklavaların yüzünden çocuk sağlıklı düşünemiyor artıkÇocuğu ne hallere getirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?